VIDEO / Helmut Duckadam, dezvăluiri sincere despre greutăți și sărăcie: „Eram disperați, stăteam la mama”

+3 click pentru
galerie

VIDEO / Helmut Duckadam, dezvăluiri sincere despre greutăți și sărăcie: „Eram disperați, stăteam la mama” © captură Video

Supranumit „eroul de la Sevilla”, Helmut Duckadam nu a dus deloc o viață liniștită, bogată și cu de toate. Prezent în platoul emisiunii „Star Matinal de Weekend”, marele portar a povestit totul despre cumpenele financiare din viața lui, dar și despre momentele grele prin care a fost nevoit să treacă, alături de familia sa. 

Astăzi, în platoul emisiunii „Star Matinal de Weekend”, fostul mare portar Helmut Duckadam a povestit lucruri inedite din viața lui. 

Eroul de la Sevilla a vorbit despre momentul în care a adus trofelul Stelei, în finala Cupei Campionilor Europeni din 1986, dar și despre motivele pe care le-a avut, pentru a rămâne în România. 

„Înainte de 1989, puteam să rămân oriunde în lume, dar aveam o soție, aveam 2 copii și practic nu puteam să stau. Nu m-am gândit nicio clipă că voi rămâne în afară. 
Acea cupă câștigată și aportul meu la acea finală mi-a schimbat viața. Am devenit persoană publică, un om cunoscut. Cel mai mult mă bucur că rămân undeva în istoria sportului românesc și las ceva în urmă, nu am pierdut anii degeaba, e cea mai mare satisfacție. 
Dacă nu aveam acea problemă cu mâna, probabil jucam și în străinătate. Mă bucur de fiecare clipă, căci după 34 de ani de la acea finală, lumea își aduce aminte de mine”
a spus Helmut Duckadam, la Antena Stars. 

Helmut Duckadam, totul despre sărăcie

Și deși toată lumea s-a gândit că fostul mare portar a avut o viață fără lipsuri, acesta a făcut cele mai sincere dezvăluiri. Helmut Duckadam ajunsese, la un moment dat, într-un colaps financiar ce nu-i mai permitea nici măcar să-și achite rata, la bancă. 

Mai mult, acesta a mărturisit că o bună perioadă de timp a stat cu familia sa acasă la mama lui, tot din cauza problemelor financiare. 

„Să nu uităm că am avut, în urmă cu 9 ani de zile un moment de cumpănă. Ne-am luat un credit de la bancă, cu prima casă, să ne luăm un apartament și lucra doar soția, eu aveam doar o pensie amărâtă și era o problemă să ne achităm acei 250 de euro, rata la bancă. Eram disperați, stăteam la mama. Am vrut să plecăm în America, să fiu grădinar. Și m-a sunat Gigi Becali, m-a întrebat dacă vreau să fiu președinte la Steaua” a mai spus Helmut Duckadam. 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro