Helmut Duckadam este în doliu! "Dumnezeu să îți dea odihnă veșnică!"

Helmut Duckadam este în doliu! "Dumnezeu să îți dea odihnă veșnică!" © Facebook

Helmut Duckadam a primit duminică o veste extrem de tristă, pe care o aștepta, însă nu își dorea să vină prea curând. Din păcate, tatăl lui s-a stins din viață.

Fostul mare portar de fotbal a scris un mesaj trist pe rețelele de socializare, acolo unde a anunțat că este în doliu. Helmut Duckadam a povestit cât de apropiat a fost de tatăl lui, mai ales că tot timpul când el pleca de acasă se îmbrățișau și se rugau ca Dumnezeu să aibă grijă de fiecare în parte.

"Am așteptat-o... dar nu am vrut să vină. A venit acum vestea că s-a stins VASILE PETRE, TATA, care m-a crescut și bărbatul care a facut-o fericită pe mama.
De fiecare dată cand plecam de acasă, din Semlac, ne îmbrațișam si-L rugam pe Dumnezeu să-l tina până la următoarea mea vizită.
Din păcate, de azi nu am să-l mai pot ține în brate dar va rămâne în mintea si sufletul meu.
Te-am iubit și îți mulțumesc pentru tot ce mi-ai dăruit!
Dumnezeu să îți dea odihnă veșnică!"
, a scris Helmut Duckadam. 

În doar câteva minute Helmut Duckadam a primit o mulțime de mesaje de condoleanțe, dar și de încurajare. Cu siguranță urmează o perioadă mai grea, însă va trebui să fie puternic pentru familia lui. 

Mama lui a vorbit de câteva ori despre cariera sa. Helmut Duckadam a reușit să plece de acasă la vârsta de 14 ani ca să joace la Arad. Făcea naveta acasă cu trenul.

"Nu aveam posibilități financiare prea mari. Am lucrat la Colectiv, am ținut porci, îi vindeam, ca să facem rost de bani, iar doar toamna și primăvara, de Paști, le cumpăram de încălțat copiilor", spunea mama lui Helmut.


facebook whatsapp twitter pinterest