VIDEO / Imagini cutremurătoare! Anca Pop a murit în locul pe care îl iubea cel mai mult: "Aş putea să mă dizolv aici"

+4 click pentru
galerie

Anca Pop © Facebook

Anca Pop a murit în locul pe care îl iubea cel mai mult! Cunoscuta cântăreaţă era îndrăgostită de Dunăre, iar în urmă cu nouă luni s-a şi filmat lângă aceasta, vorbind despre cât de mult o iubeşte. 

Anca Pop povestea că nu ar pleca niciodată din România. Dunărea reprezenta pentru ea ceva foarte important. Nimic nu prevestea faptul că, nouă luni mai târziu după ce a postat acest filmuleţ, Anca Pop îşi va găsi sfârşitul chiar în Dunăre. 

"Iubesc România, iubesc Serbia, iubesc Dunărea. Mă simt atât de conectată cu acest pământ. (...) Aici este esenţa mea. Aş putea muri aici. Aş putea să mă dizolv aici lângă această apă, pământ, flori...", spunea Anca Pop într-un filmuleţ realizat chiar lângă Dunăre.

Anca Pop a murit duminică seară, după ce a ajuns cu maşina în Duăre. Autorităţile au descoperit-o abia a doua zi, când familia a sunat la poliţie pentru a semnala dispariţia ei. Trupul fără viaţă al cântăreţei a fost găsit de un echipaj al Poliţiei de Frontieră şi dus apoi la spital pentur necropsie.

Dacă vrei să fii la curent cu cele mai noi ştiri, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro