VIDEO / În plină pandemie, Anna Lesko s-a pus pe gătit! A înlocuit șortul cu un body, iar bărbații au fost în delir

+3 click pentru
galerie

VIDEO / În plină pandemie, Anna Lesko s-a pus pe gătit! A înlocuit șortul cu un body, iar bărbații au fost în delir © Instagram

Anna Lesko, tu chiar nu te cumințești deloc? În plină pandemie, blondina a intrat în bucătărie și a făcut dezmăț. Artista s-a pus pe gătit, însă nu oricum, ci cu.. posteriorul la vedere! 

Anna Lesko este cu siguranță una dintre cele mai cunoscute vocii din România, având un succes colosal în cariera muzicală. Cu toate că este o perioadă grea și majoritatea persoanelor se plâng de izolare, nu putem spune același lucru și despre vedeta noastră. 

Fie pictează, fie se joacă cu cel mic sau face poze.. rupte parcă din revistele pentru adulți. Ei bine, vocea ca vocea, dar puțini sunt cei care știu că Anna Lesko este o bucătărească de excepție. În plină pandemie, artista s-a pus pe gătit și a împărtășit totul cu fanii de pe contul de Instagram. 

Și dacă vă gândeați că s-a îmbrăcat până în gât, vă înșelați amarnic! Blondina a ales o ținută total nepotrivită, bună mai degrabă pentru o ședință foto. Într-un body alb din dantelă, focoasa artistă prepară de zor bucatele. Desigur că nu a uitat nici de tocuri, care au făcut ca ținuta să fie completă. 

Nu mai contează acum că sânii sunt la vedere, iar de posterior nu mai zicem nimic.. important este cu siguranță gustul!

Nici fanii nu au tăcut și au comentat imediat la filmulețul postat de vedetă. ”La cum arați de Perfect, nu cred ca manci tot ce gătești 😀 / Originala inventiva...Surprinde placut... / Numai la ce ai gătit nu ne-am uitat noi 🤭😁 / Pe bune asa imbracata la gatit!!🤨 / Bun ... cea mai sexy bucătăreasă / toată lumea a rămas cu 👀 n tavă”, sunt doar o parte dintre reacțiile internauților. 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro