VIDEO / Ispita Maria Ilioiu a dezvăluit motivul pentru care a ales să anuleze nunta: "Este un om fără caracter"

+3 click pentru
galerie

Maria Ilioiu, totul despre fostul iubit © Facebook

La doar câteva zile după ce a anunţat că a fost cerută de soţie, Maria Ilioiu, una din ispitele de la Insula Iubirii, s-a despărţit de cel cu care urma să se mărite. Ispita a mărturisit pentru Antena Stars, ce s-a întâmplat atât de grav încât a anulat totul.

Cunoscuta roşcată de la "Insula Iubirii" a primit la sfârşitul lunii noiembrie inelul, dar se pare că povestea de dragoste nu a mai durat mult. Motivul? Bărbatul care tot spera că se va schimba, a minţit-o de prea multe ori, iar ultima dată a cedat. Maria Ilioiu a susţinut că ar fi primit mai bine vestea că a fost înşelată, decât minţită.

"Am zis că e în perioada de probă şi că aştept să văd cum se comportă şi dacă e, în doi-trei ani, trebuia să-mi demonstreze nişte lucruri, dar a picat din prima. Nu i-am zis că accept, i-am zis că mă bucur dacă îşi doreşte asta şi i-am mai spus că şi eu mi-aş dori dacă aş fi avut încredere în el, dar nu prea am (...) Erau nişte probleme pe care el de data asta, primind inelul, mi-a promis că o să le îndrepte. M-a făcut să-mi dau seama că este un fără caracter. Am fost minţită de prea multe ori şi mi s-a luat să accept chestia asta. El mi-a promis că lucrurile se vor schimba, dar l-am prins din nou cu minciuna. Măcar dacă m-ar fi înşelat, eu oricum am spus că înşelatul îl pot accepta în ziua de astăzi, fiind atât de multe provocări şi ispite la tot drumul. Minciună, pur şi simplu. Şi dacă nu ai încredere într-o relaţie, nu ai nimic", a spus Maria Ilioiu, prin intervenţia telefonică. 

"El a încercat greşit. A crezut că sunt vreo gâscă. Face şantaj emoţional. De fiecare dată când ne despărţeam, mă şantaja aşa şi vedea că merge. Am fost un an şi ceva împreună, aproape doi. Am realizat că nu poţi să trăieşti cu un om pe care nu-l mai crezi. Eu am realizat că în lumea în care trăim, aproape toată lumea minte. Aş fi fost cea mai fericită femeie dacă el şi-ar fi păstrat cea mai importantă calitate a unui om. Eu am greşit, am cerut prea mult de la cineva care avea puţin de oferit", a continuat ispita de la "Insula Iubirii". 

Și așa s-a terminat povestea de iubire a sexoasei ispite de la "Insula Iubirii". Cu toate acestea, Maria Ilioiu nu își face prea multe griji pentru că nu duce lispă de admiratori.

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici

A.O.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro