VIDEO / Jador și-a adus întăriri în „războiul” cu Vulpița! Ce a pus la cale cântărețul alături de Culiță Sterp

VIDEO / Jador și-a adus întăriri în „războiul” cu Vulpița! Ce a pus la cale cântărețul alături de Culiță Sterp © Instagram

Chiar dacă este abia la începutul unei cariere în muzică, Vulpița i-a arătat lui Jador că poate fi un adversar „de temut”! Satisfacția succesului nu a durat însă mult pentru Veronica, căci artistul a întrecut-o în trending, după ceva timp. După ce cântărețul și-a marcat victoria printr-un atac la adresa tinerei din Blăgești, acum, acesta și-a adus și întăriri!

Jador este unul dintre cei mai în vogă cântăreți din România. Deși a făcut senzație pe YouTube cu vocea sa inconfundabilă și are sute de fani în toată țara, artistul a făcut întrecut de un novice în ale muzicii, de cine altcineva decât de Veronica?!

Cei doi s-au luptat o vreme pentru locul I, în timpul „războiului” transmițându-și de o parte și de alta mesaje puternice, semn că niciunul nu se „teme” de celălalt. Veronica s-a arătat foarte competitivă și nu i-a prea convenit atunci când a căzut pe locul II. De aceea, Vulpița nici nu vrea să audă de o colaborare cu Jador.

„Nu vreau să cânt cu Jador, pentru că el este pe locul 1 și vreau ca el să fie pe locul 2. E dușmanul nostru. Și nici cu Michael Jackson, nici cu Vârciu, nici cu Andrei Ștefănescu, dar vreau cu Tzancă Uraganul.”, a spus Veronica în direct la Antena Stars.

Acum, Jador a revenit în forță și chiar dacă s-a clasat înaintea piesei Vulpiței, cântărețul nu a uitat-o. Cântărețul s-a întâlnit cu bunul său prieten Culiță Sterp și împreună au fost protagoniștii unui videoclip pe Instagram în care îi imitau pe Veronica și Viorel Stegaru, clip ce a stârnit reacții imediat după postare.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro