VIDEO / Jorge, Nicole Cherry şi Juno şi-au înjurat părinţii! Vezi ce dezvăluiri au mai făcut artiştii!

+4 click pentru
galerie

Jorge, Juno şi Nicole Cherry în vlog © captura video youtube

Jocul Am/N-am dezvăluie cele mai vechi amintiri şi păţanii ale vedetelor. Jorge a postat un nou vlog în care este alături de Nicole Cherry şi Juno, iar aceştia dezvăluie tot felul de lucruri neştiute despre ei.

Jorge dezvăluie în noul său vlog că şi-a surprins părinţii făcând sex  "Îmi aduc aminte că i-am prins o dată şi a venit, după aia, mama să vorbească cu mine", a spus Jorge. Nicole Cherry şi Juno nu pot afirma acelaşi lucru, ei spunând că nu au surprins nici măcar un mic detaliu care să dezvăluie acest lucru.

Juno mărturiseşte că a furat la un moment dat în viaţa lui de la un coleg de grădiniţă o maşinuţă şi că a rămas corigent la matematică. De asemenea, se pare că  şi Jorge a rămas corigent la matematică. 

Mai mult decât atât, Juno şi Jorge au mărturisit că au făcut sex cu colege de clasă din liceu. Juno a fost atras de către colega sa, Bianca, iar Jorge de către Alexandra. Jorge a adăugat după această dezvăluire: "Mamă, nu e bine că am zis asta!" Se pare că cei doi artişti au mai multe lucruri în comun decât se vede la prima vedere. 

Nicole Cherry nu a trecut neobservată. Artista a afirmat faptul că a fugit de la o întâlnire, deoarece şi-a dat seama pe ultima sută de metri că nu era atrasă de către acel băiat: "Mi-am dat seama că nu-mi place şi am vrut să fug mai repede(..) Mie dacă nu-mi place prezenţa cuiva, nu pot, nu pot! Dacă nu-mi place să stau de vorbă cu el, e grav!", a afirmat artista.

CITEŞTE ŞI:FOTO / Ce spune Jorge despre Lino Golden? "Succesul lui a venit peste noapte"

Singurele lucruri în comun al celor 3 constă în faptul că aceştia şi-au înjurat părinţii, dar doar în gând, că s-au tuns singuri şi că mirosit persoane la subraţ: "Daa, încă fac asta", a afirmat Juno.
Se pare că Nicole Cherry este o tânără foarte cuminte. Artista a afirmat faptul că nu a intrat niciodată pe un site porno: "Îmi mai apăreau când mă jucam pe jocuri, dar să intru eu, nu, niciodată!" , a afirmat artista. Ceilalţi doi artişti, Jorge şi Juno, au dezvăluit că sunt mari împătimiţi al filmelor de acest gen!

Nicole Cherry a adăugat faptul că "Nu fumez, nu am fumat niciodată, nu am încercat!(...) Nu am curioasă deloc!", a spus artista, iarJuno şi Jorge că au înşelat în viaţa lor. 

Dacă ţi-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici

L.T.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro