VIDEO / Kamara iubeşte din nou? Cântăreţul, în tandreţuri cu o şatenă focoasă la botezul fiicei lui Jimmy Dub

+3 click pentru
galerie

VIDEO / Kamara iubeşte din nou? Cântăreţul, în tandreţuri cu o şatenă focoasă la botezul fiicei lui Jimmy Dub © Instagram

De curând, în familia lui Jimmy Dub a avut loc un eveniment important. Cântăreţul şi-a creştinat fetiţa, având alături apropiaţii şi colegii de breaslă. Printre aceştia s-a numărat şi Kamara, care şi-a petrecut toată noaptea alături de o şatenă focoasă, cu care a împărtăşit câteva gesturi de tandreţe, în faţa tuturor.

Kamara a făcut senzaţie la botezul momentului. Cântăreţul nu a stat la masă aproape deloc, preferând să încingă ringul de dans. Şi nu de unul singur! Pe toată durata nopţii, artistul s-a distrat pe cinste în compania unei domnişoare misterioase. Dacă vă este cunoscută de undeva, ei bine, tânăra a candidat de curând la postul de asistentă pentru Star Matinal. Dacă la început ea şi Kamara păreau destul de distanţi, cei doi s-au apropiat pe măsură ce trecea timpul, iar la un moment dat, aceştia s-au îmbrăţişat cu foc, chiar sub privirile celorlalţi.

Artistul nu a atras privirile doar datorită acestui aspect. Kamara a reuşit să iasă în evidenţă printr-o vestimentaţie deosebită. Cântăreţul a ales să poarte la botez un costum elegant, căruia i-a asortat o pălărie neagră, fiind îmbrăcat în aceeaşi nuanţă din cap până în picioare. Nici partenera sa de dans nu s-a lăsat mai prejos. Tânăra a purtat o rochie superbă, de culoare roşie şi lungă până în pământ.

Întrebat însă despre domnişoara cu care a petrecut la botez, Kamara a susţinut că totul este doar o "iluzie".

"Ţi s-a părut. Eu am venit doar, am venit. Tot ce ai văzut lângă mine e doar o iluzie", a spus la Antena Stars.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro