VIDEO / Lidia Buble a recunoscut! Cântăreața are un tatuaj într-o zonă intimă. „Nu-l pot arăta”

+3 click pentru
galerie

VIDEO / Lidia Buble a recunoscut! Cântăreața are un tatuaj într-o zonă intimă. „Nu-l pot arăta” © Instagram

Lidia Buble nu se mai ascunde! Frumoasa artistă a dat cărțile pe față și a recunoscut că are un tatuaj. Unde? Ei bine, la asta cu siguranță nu te așteptai!

Lidia Buble este una dintre cele mai iubite cântărețe din țara noastră. Acum că agenda ei nu mai este atât de plină, ținând cont de situația dificilă în care ne aflăm, artista are acum și mai mult timp să vorbească cu fanii ei.

Cântăreața a arătat că nu se plictisește în izolare. Ba chiar deloc! Artista profită de timpul liber pentru a-și crea o relație și mai puternică cu fanii săi. Astfel că, Lidia Buble face sesiuni de întrebări și le răspunde acestora fără nicio urmă de reținere, la cele mai... îndrăznețe curiozități.

Un admirator înfocat de-al vedetei a întrebat-o dacă are vreun tatuaj, iar răspunsul Lidiei Buble i-a lăsat pe toți cu gura căsacată! Potrivit spuselor artistei, desenul este situat într-o zonă mai intimă, de aceea nici nu îl poate arăta. Tot ea a mărturisit că nu vrea să se oprească aici și că are planuri mari după sfârșitul pandemiei.

„Da, dar este foarte intim și nu îl pot arăta. Dar am unul singur. Mai vreau să îmi fac două sau trei, dar foarte mici, foarte discrete, după ce trece toată nebunia asta”, a spus Lidia Buble pe Instagram, în cadrul unui InstaStory.

Un alt fan i-a spus artistei că i-a observat tatuajul, iar acesta se află undeva deasupra posteriorului.

„Ai postat o poză de la plajă unde se vedea puțin și tatuajul. Este deasupra feselor”, i-a scris fanul.

Amuzată, Lidia Buble i-a răspuns acestuia destul de ambiguu.

„Măi... da, e pe acolo pe undeva”, i-a răspuns artista.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro