VIDEO / Lidia Buble, mesaj sfâșietor pentru bolnavii de coronavirus. „O, Doamne”

+3 click pentru
galerie

VIDEO / Lidia Buble, mesaj sfâșietor pentru bolnavii de coronavirus. „O, Doamne” © Instagram

Lidia Buble este una dintre cele mai îndrăgite cântărețe din România. De curând, frumoasa artistă a transmis un mesaj emoționant pentru pacienții infectați cu COVID-19.

La fel ca multe vedete din showbizul autohton, Lidia Buble a horărât să rămână în casă, având în vedere pandemia de coronavirus. Acum, că agenda artistei nu mai este la fel de încărcată, cântăreața are și mai mult timp să discute cu fanii săi prin intermediul rețelelor de socializare, ținându-i la curent cu tot ce se mai întâmplă în viața sa.

În cadrul unei serii de întrebări și răspunsuri, Lidia Buble a transmis public un mesaj către toți bolnavii cu coronavirus. Acesta vine în urma unei întrebări din partea unui fan.

„O, Doamne, ce aș putea să le transmit eu?! În primul rând, multă sănătate, pentru că am observat cu toții că în perioada asta cea mai importantă și cea mai de preț este sănătatea. Fără ea nu putem să facem absolut nimic și, din păcate, nu se poate cumpăra cu bani. Aveți grijă de voi!”, a transmis Lidia Buble prin intermediul unui InstaStory.

Lidia Buble are un tatuaj într-o zonă intimă

Unii dintre cei mai curioși fani au artistei i-au adresat o întrebare destul de... îndrăzneață. Vedeta nu s-a ascuns după deget și a recunoscut că are un tatuaj într-o zonă intimă.

„Da, dar este foarte intim și nu îl pot arăta. Dar am unul singur. Mai vreau să îmi fac două sau trei, dar foarte mici, foarte discrete, după ce trece toată nebunia asta”, a mai spus Lidia Buble pe Instagram, în cadrul unui InstaStory

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro