VIDEO / Lidia Buble, moment total neaşteptat: "Mi-a căzut fusta în faţa bisericii"

+3 click pentru
galerie

Lidia Buble © Facebook

Ai crede că are parte mereu de momente frumoase şi e atentă, dar a trecut şi prin momente neaşteptate. Lidia Buble a povestit unul dintre cele mai haioase, dar şi jenante, momente din viaţa ei.

Lidia Buble a rămas fără fustă în faţa bisericii. Vedeta nu a fost atentă şi a reuşit să calce pe ea, iar în momentul următor a rămas doar în lenjerie intimă şi tricou. S-a speriat şi pe urmă i-a fost ruşine să mai meargă la biserică, însă tatăl ei a convins-o că nu s-a întâmplat nimic şi că oricine poate fi pus într-o asemenea situaţie. 

"Aveam fustă şi tricou, iar când am coborât scările bisericii am călcat pe fustă şi a căzut. Mi-a căzut fusta în faţa bisericii", a povestit Lidia Buble. 

De asemenea, Lidia Buble a povestit şi despre planurile sale. Vedeta îşi doreşte mai întâi să facă nuntă, apoi un copil.

"Îmi place, eu provin dintr-o familie numeroasă. Acum voi avea şi prima mea finuţă pe careo va chema Lidia. Nu mă gândesc doar la unul, mă gândesc la mai mulţi. Da, îmi doresc, dar nu sunt disperată să vină în cel mai scurt timp. Poate să vină oricând. (...) Vreau să mai copilăresc puţin. Sunt foarte copilăroasă. Sunt şi puţin pe modul vechi: mai întâi căsătoria, apoi copilul", a mai spus Lidia Buble. 

Dacă ţi-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici

R.P.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro