VIDEO / Lidia Buble, totul despre copii. Cântăreața le-a împărtășit marea veste fanilor

+3 click pentru
galerie

VIDEO / Lidia Buble, totul despre copii. Cântăreața le-a împărtășit marea veste fanilor © Instagram

Lidia Buble este una dintre cele mai îndrăgite cântărețe de la noi. De curând, artista a făcut o dezvăluire surprinzătoare, atunci când a vorbit despre dorința sa de a avea copii. Răzvan, tu ce spui de asta?

Fiind foarte activă în mediul virtual, Lidia Buble își face timp de fiecare dată pentru fanii săi. Recent, artista a organizat o sesiune de întrebări și răspunsuri la care a dat dovadă de transparență și sinceritate, la fel cum ne-a obișnuit. Deși unii dintre cei mai înfocați fani au avut niște curiozități mai personale, vedeta a fost asumată și nu a avut nicio reținere.

Printre alte curiozități, admiratorii care o urmăresc pe Instagram au întrebat-o pe Lidia Buble despre cum își dorește să arate familia ei, mai exact, despre câți copii vrea să aibă. Cu un zâmbet înfloritor pe buze, Lidia Buble și-a spus replica fără niciun fel de problemă.

Potrivit spuselor sale, artista este înnebunită după copii și ținând cont de aspectul că provine dintr-o familie numeroasă, cu 11 membri, de care este extrem de atașată în egală măsură, Lidia Buble susține că vrea cel puțin la fel de mulți.

„Ținând cont că fac parte dintr-o familie foarte numeroasă, cu 11 copii, nu știu, îmi doresc să am la fel de mulți copii, cel puțin. Nu știu dacă voi mai avea suficient timp să fac treaba asta, dar iubesc copiii”, a spus Lidia Buble printr-un InstaStory.

Lidia Buble, mesaj pentru bolnavii de coronavirus

De asemenea, fanii au întrebat-o ce mesaj are Lidia Buble pentru pacienții infectați cu coronavirus. Artista le-a transmis multă sănătate și să aibă grijă de ei.

„O, Doamne, ce aș putea să le transmit eu?! În primul rând, multă sănătate, pentru că am observat cu toții că în perioada asta cea mai importantă și cea mai de preț este sănătatea. Fără ea nu putem să facem absolut nimic și, din păcate, nu se poate cumpăra cu bani. Aveți grijă de voi!”, a transmis Lidia Buble prin intermediul unui InstaStory.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro