VIDEO / Lora și Ionuț Ghenu, declarații după ce au rămas blocați în Bali. „Nu prea mai avem bani. O să intrăm la izolare totală”

+3 click pentru
galerie

VIDEO / Lora și Ionuț Ghenu, declarații după ce au rămas blocați în Bali. „Nu prea mai avem bani. O să intrăm la izolare totală” © Instagram

Lora și Ionuț Ghenu au parte de o vacanță... prelungită. Din păcate, motivul este pandemia de coronavirus care le face imposibilă întoarcerea în România. Iată ce mesaj a avut celebrul cuplu, după ce au anunțat că sunt blocați în Bali.

Lora și Ionuț Ghenu formează unul dintre cele mai îndrăgite cupluri din showbizul autohton. Cei doi au plecat de curând într-o vacanță, însă în momentul în care au vrut să se întoarcă acasă, pandemia de coronavirus i-a blocat la propriu în Bali.

Din fericire, în aceste clipe le sunt alături și alte cupluri de români, cu care cei doi au discutat de mai multe ori și urmează să se întâlnească în Bali.

„Preferăm cu banii pe care îi avem să rămânem aici, să ne întâlnim cu ceilalți români. Sunt încă cel puțin trei cupluri foarte faine cu care am început să vorbim și pe Instagram și pe WhatsApp chiar și după 1 aprilie o să începem să ne întâlnim și să vedem unde ne stabilim tabăra. Mi se pare ireal că suntem aici și s-a întâmplat așa. Inițial am venit pentru două săptămâni, apoi se discuta despre instaurarea stării de urgență în România și am zis: „ok, hai să mai rămânem până se termină viza.” Am schimbat biletele de avion pentru 7 aprilie când ni se termină viza și am fost anunțați ieri că s-au anulat toate zborurile, nu primim banii înapoi. Probabil o să reprogrameze zborul  fără extra costuri în momentul în care va fi posibilă întoarcerea noastră acasă”, a povestit Lora pe rețelele de socializare.

La rândul său, Ionuț Ghenu a mărturisit că preferă să rămână în Bali, deoarece este posibil ca în timpul zborului să rămână în escală, în aeroport, în altă țară. Tot el a spus că în perioada următoare vor intra în izolare totală, chiar dacă și-au luat deja măsurile de precauție.

 „O să intrăm la izolare totală, pentru că și aici o să se impună genul ăsta de măsuri. (...) Nu prea mai avem bani, dar ne apucă de prestări servicii. (...) O să mă angajez și eu pe aici”, a spus Ionuț Ghenu.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro