Lora și Ghenu, blocați în Bali din cauza virusului ucigaș! ”Totul a fost anulat”

+3 click pentru
galerie

Lora și Ghenu, blocați în Bali din cauza virusului ucigaș! ”Totul a fost anulat” © Instagram

Vacanță ”prelungită” pentru Lora și Ionuț Ghenu! Cei doi au rămas blocați în Bali, din cauza pandemiei cu coronavirus. Anunțul a fost făcut de către artistă, prin Skipe, în cadrul unei emisiuni tv! 

Nu-i de joacă cu o astfel de pandemie! Coronavirus face victime de la o zi la alta, iar populația se împuținează din ce în ce mai mult. Toate zborurile au fost anulate, iar oamenii au rămas blocați în diferite colțuri ale lumii. 

”Zborurile au fost blocate”

Este și cazul Lorei, care a rămas blocată în Bali, alături de iubitul ei, Ionuț Ghenu. Cei doi au decis să meargă în vacanță înainte de a se declanșa pandemia și nu au luat în considerare o posibilă ”prelungire” a acesteia. Cum toate zborurile au fost anulate, artista se vede nevoită să rămână pe insulă până când viza va expira. 

Anunțul a fost făcut de către blondină, prin Skipe, în cadrul unei emisiuni tv.

”Nu aș vrea să mă invidiați pentru asta. Suntem blocați în Bali. Aveam bilet de întoarcere în țară, pentru 7 aprilie, însă totul a fost anulat. Zborurile au fost blocate. Vom rămâne aici până expiră viza. Evident, că vom avea și probleme financiare în această perioadă, dar ne vom drămui. Nu are sens să ne mai întrebăm de ce ni se întâmplă nouă. Am închiriat o căsuță aici. Suntem atenți, dezinfectăm toate produsele cumpărate.”, susține ea. 

Chiar dacă se află departe de casă, cei doi nu uită să se protejeze de COVID-19. Ghenu a găsit măști de protecție, la un magazin din apropierea zonei în care sunt cazați.

”Ionuț chiar a găsit măști de protecție, la un magazin în apropiere. O să vedem ce se va întâmpla”, a completat ea. 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro