FOTO / Toată lumea îi cunoaște familia lui Culiță Sterp, dar puțini știu despre tatăl său. Care este relația dintre artist și părinte

+3 click pentru
galerie

FOTO / Toată lumea îi cunoaște familia lui Culiță Sterp, dar puțini știu despre tatăl său. Care este relația dintre artist și părinte © arhiva

Culiță Sterp are o legătură strânsă cu familia sa și de câte ori are ocazia le mărturistește acestora în mod public cât de mult îi iubește, însă puțini știu care este relația cu tatăl, care nu apare în preajma familiei lui. 

Culiță Sterp este unul dintre cei mai apreciați artiști de muzică de petrece de la noi, iar fanii sunt mereu curioși să afle lucruri noi despre cel pe care îl admiră. Fie că este vorba despre informații ce țin de domeniul profesional sau personal, fanii nu ezită și își încearcă norocul.

Artistul apare mereu în preajma familiei sale, iar în filmulețele și fotografiile pe care le postează pe contul său de socializare este mereu cu mama sa sau cu fratele și surorile sale, însă cu tătal lui niciodată.

Părinții artistului nu mai locuiesc împrenă, iar un fan l-a întrebat pe cântăreț de la ce vârstă nu mai stă împreună cu tatăl sau, dar și dacă îi este dor de el. 

Culiță Sterp nu a dat pas întrebării și a răspuns sincer curiozității fanului, ba mai mult, chiar a postat o imagine cu toată familia sa reunită, inclusiv în care este și tatăl lui.

”De vreo 5,6 ani așa...da ne este dor de el, dar ținem legătura și ne mai vedem când putem!”, a fost răspunusul artistului. 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro