VIDEO / Loredana Groza, imagini desprinse din filmele pentru adulți! A făcut cel mai deocheat gest, în văzul tuturor

+3 click pentru
galerie

VIDEO / Loredana Groza, imagini desprinse din filmele pentru adulți! A făcut cel mai deocheat gest, în văzul tuturor © instagram

Loredana Groza este cunoscută ca fiind una dintre cele mai non-conformiste vedeta de la noi. La aproape 50 de ani, cântăreața nu își arată vârsta și se comportă ca o domnișoară. Vedeta a mers într-un club de fițe, iar acolo a arătat mai mult decât trebuie, chiar în fața tuturor. 

Loredana Groza se bucură de viață mai mult ca oricine altcineva de vârsta ei. La aproape 50 de ani, artista petrece în cluburile de fițe până dimineața și nu ascunde nicicum atunci când vine vorba de ținute. Cântăreața a ales să poarte o salopetă în care lasă să se vadă decolteul adânc, spre bucuria bărbaților. Mai mult de atât, într-unul din filmulețe postate pe pagina ei de socializare, Loredana a făcut un gest desprins parcă din filmele pentru adulți. Cântăreața a luat un cub de gheață cu care s-a jucat pentru câteva momente. Și-a mângâit sânii cu acesta, iar cu siguranță barbații au privit filmulețul cu mult interes. 

Vedeta este destul de criticată pentru felul în care se îmbracă, pentru ținutele extrem de sexy, însă aceasta nu pare a asculta de părerile celor din jur. Cântăreața se simte bine și nimic nu o poate opri din ceea ce vrea să facă. 

Loredana Groza a pozat pentru o revistă destinată adulților

În tinerețe, Loredana Groza a demonstrat că nu are niciun fel de inhibiții atunci când vine vorba de corpul său. Astfel, vedeta a acceptat, fără nicio reținere, să pozeze goală pentru o celebră revistă pentru adulți, care a făcut furori la momentul respectiv. 


 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro