VIDEO / Lovitură după lovitură pentru Stephan Pelger: ”Mi-am pierdut prietena. Era bolnavă de cancer la 29 de ani”

+3 click pentru
galerie

Pierdere dureroasă pentru Stephan Pelger © captură video

Agresat în plină stradă, lăsat fără bani şi obiectele de valoare la Cannes, Stephan Pelger a mărturisit astăzi, în platoul Star Matinal, că cea mai grea dintre toate loviturile primite de la viaţă în decursul anului trecut, este pierderea prietenei sale, răpusă de cancer la doar 29 de ani. 

Deşi a trecut prin multe momente grele în anul 2018, Stephan Pelger are încredere că soarele va răsări şi pe strada lui. El încearcă să depăşeasă toate evenimentele tragice şi să le pună într-un colţ al minţii şi să le "prelucreze" cu ajutorul specialiştilor, al familiei sau al prietenilor, după cum a mărturisit în platoul Star Matinal. 

"Anul a fost umplut de momente tragice. A început cu un accident al unei prietene, pe 1 ianuarie, după Revelion, aproape mortal. Apoi, a avut tata un atac cerebral. S-a întâmplat ce s-a întâmplat cu mine, după care a căzut mama pe scări şi şi-a fisurat coloana vertebrală. Iar, cel mai trist lucru dintre toate şi care nu se poate compara este moartea prietenei mele, la 29 de ani, de cancer. Au fost nişte momente foarte dure, dar mergem mai departe şi ne luptăm pentru a face lucrurile mai bune, pentru a avea un an mai bun, mai cu spor şi să sperăm că norocul vine şi pe strada noastră", a mărturisit Stephan Pelger.

Stephan Pelger le-a transmis telespectatorilor că cel mai grav lucru nu este un accident sau o căzătură, o pierdere materială, ci... pierderea unui om. Designerul a continuat spunând că îşi va reaminti de tânăra răpusă de cancer şi de momentele frumoase petrecute împreună. 

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici

A.O.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro