VIDEO / Mara Bănică cere ajutorul DIICOT pentru că primeşte mesaje îngrozitoare: "O să te târâi cu maţele după tine"

+3 click pentru
galerie

Mara Bănică primeşte în continuare mesaje © captură video

Mara Bănică face noi dezvăluiri despre teroarea în care trăieşte de ceva vreme. Pare ireal, dar se pare că cea care îi trimite jurnalistei mesaje de ameninţare cu moartea este Magdalena Şerban, femeia care şoca opinia publică după ce a omorât o tânără pe care a împins-o pe şinele de la metrou.

Mara Bănică le-a arătat tuturor mesajele pe care le primeşte. Jurnalista este ameninţată cu moartea, iar prima pe care o bănuieşte a fi în spatele contului de Facebook este Magdalena Şerban. 

"Să te duci lângă Alinuţa, în mormânt datorita Alinutei am eu probleme... Să fii strivită de metrou, să rămâi paralizată tu şi Iuliana, nu meritaţi să trăiţi! Să nu mai ai parte de ceea ce îţi doreşti, să nu mai ai zile! Mara deja m-ai călcat rău pe nervi şi nu este bine pentru tine! Am niste conturi de reglat cu tine...societatea liberă, tot nu ai scăpare. Fii atentă o să te târâi cu maţele după tine, jigodie mizerabilă!", este o parte din mesajul primit de Mara Bănică. 

Mara Bănică este revoltată şi speriată în acelaşi timp. Se gândeşte că Magdalena Şerban este cea care-i trimite mesajele deoarece nu este ţinută închisă în închisoare, ci într-un spital psihitric.

"Magdalena Şerban, repet, din cauza afecţiunilor psihice de care este bănuită, nu stă într-un penitenciar, stă într-un spital psihiatric. Practic nu are regimul unui om aflat în puşcărie, nu are regimul unui deţinut de restricţii. Dacă te uiţi pe print-uri mesajele sunt date dimineaţa, încep de la 4 dimineata şi se termină pe la 9", a spus Mara Bănică la Xtra Night Show.

Mara Bănică vrea să se afle cât mai repede cine îi trimite mesajele deoarece este foarte revoltată. Îşi doreşte ca persoana respectivă să îşi primească pedeapsa. 

"Eu am fost astăzi la avocat să-mi zică ce trb să fac şi a zis că mă poate ajuta DIICOT-ul că vom merge pe infracţiune electronică să găsească IP-ul. Avocata a încadrat cumva plângerea la infracţiuni electronice! Deci cine a făcut lucrul ăsta, că e ea, că e altcineva oricum va fi luat. Şi promit că nu mă las!", a mai spus Mara Bănică. 

Dacă vrei să fii la curent cu cele mai noi ştiri, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici

R.P.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro