VIDEO / Marcel Toader şi-a încercat norocul la Chefi la cuţite! Cătălin Scărlătescu a luat lecţii în materie de căsătorie

+3 click pentru
galerie

Marcel Toader © captură video

Marcel Toader a decis să îşi încerce norocul la "Chefi la cuţite". S-a pregătit şi a mers sigur pe el pentru a-i da gata pe chefi. Acolo însă, a avut parte de o mare surpriză!

Chiar dacă preparatul nu a fost unul aşa cum şi-a dorit, Marcel Toader a reuşit să îi dea câteva lecţii lui Cătălin Scărlătescu despre căsătorie. Friptura a fost atât de crudă, încât Florin Dumitrescu a gătit-o la arzător, chiar la masa juraților!

"Cred că a deschis cuptorul, a trecut cu carnea pe langa cuptor şi gata. Atât", a spus Cătălin Scărlătescu. 

"Reţeta poate fi făcută în mai multe moduri. Fiind sportiv aşa trebuia să mâncăm muşchiul. (...) De şase ori am fost căsătorit. Eu de mic am început să joc, am fost în echipa naţională de juniori. Am jucat pana la 35 de ani. Auzeam colegii că mergeau acasă de Paşte, de Crăciun. Îmi doream foarte mult o familie. (...) Facem şi un business, consultaţie online. Să fii atent la semne până să te căsătoreşti. Mi-e frică şi de umbra mea acum. Dacă găsesc o femeie care nu îmi ridică niciun semn, da, mă căsătoresc", a spus Marcel Toader. 

Marcel Toader nu a reuşit s ia niciun cuţit din partea chefilor. "Toate bune, la revedere!", a spus afaceristul. 

Dacă ţi-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici

R.P.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro