VIDEO / Mariana Calfa pleacă de urgență din România: „Când ai credință, ești apărat peste tot în lumea asta”

+3 click pentru
galerie

Mariana Calfa © captură Antena Stars

Mariana Calfa și Alexandru Spiridon au venit împreună la „Agenția VIP” pentru a povesti despre noul său proiect și nu numai. 

Mariana Calfa a povestit, la „Agenția VIP” că va pleca pentru o perioadă în Anglia, acolo unde va organiza o expoziție de pictură. Pe lângă acest lucru, „prințesa de la castel” a povestit că în România, bărbații sunt extrem de materialiști și vor de la ea doar partea financiară. 

„Voi merge în Londra ca să orgaznizez mai multe expoziții de pictură.

Băieții din România, când auzeau că am castel, îmi făceau propuneri. Unul m-a sunat la 4 dimineața să-mi spună că vrea să mă ia de nevastă și să-mi facă un copil. Am fost la mai multe studio-uri de muzică din România, dar îmi făceau piese proaste, ca să nu cânt.

Nu știu cât de bine arăt, dar nu se face așa, să cunoști o femeie de 5 minute și să vrei să-i faci un copil. Eu cred că sunt ei prea materialiști. Vreau să organizez în Londra niște expoziții de pictură, știu că o să cânt și acolo, o să devin cunoscută și acolo. Nu mai vreau să fiu cunoscută aici, că bărbații vor să se căsătorească. Am fost manipulată, dar nu le-a mers.  O să mă ceară de nevastă și în Anglia, dar le voi zice că nu mă mărit, că mă mărit în 10 ani, că am destul timp.

Când ai credință, ești apărat peste tot în lumea asta. Eu pictez abstract, ceea ce văd ei. Eu lucrez doar energetic. Îi bat energetic, dar nu aici în direct, îi bat dacă merită și dacă trebuie (bărbații, n.r.).

În primul rând, dacă facem bine, primim bine, iar dacă facem rău, primim rău. Unii care au făcut rău șchiopătează, e greu. Asta e tehnica mea. Nu știu cum fac alții, nu știu ce putere au alții, dar eu îmi imaginez persoana în fața ochilor, îl lovesc fizic, dar fizic astral. Nu mă duc la el să-l iau de urechi, să dau în el, se mișcă mâna, ochii minții, apoi ochii mei și lovesc. Lovesc fizic, e un om imaginar. Cine îl lovește pe Alexandru Spiridon, o lovește pe Alexandru Calfa” a spus Mariana Calfa, la „Agenția VIP”. 

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici

R.D.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro