VIDEO / Mesajul familiei lui Culiţă Sterp pentru Carmen de la Sălciua: "Dacă urmăreşti materialul ăsta..."

+3 click pentru
galerie

Culiţă Sterp şi Carmen de la Sălciua © Facebook

Culiţă Sterp şi Carmen de la Sălciua nu au divorţat şi nici nu vor semna actul prea curând, căci amândoi au amânat acest moment. Într-un interviu acordat în exclusivitate pentru Agenţia VIP de la Antena Stars, artistul a vorbit despre ce se petrece între el şi soţia lui.

Citeşte şi - Răsturnare de situaţie! Carmen de la Sălciua şi Culiţă Sterp nu au divorţat: "I-am scris şi aseară"

De asemenea, familia lui Culiţă Sterp i-a transmis un mesaj lui Carmen de la Sălciua. Cu toţii speră la o împăcare pentru că vestea despărţirii i-a şocat pur şi simplu.

"Noi am avut şi vrem să avem în continuare o relaţie bună cu ea. Ce este între ei trebuie să fie problema lor, să şi-o rezolve singuri. Foarte rău, da. Ne pare foarte rău. Atunci când te căsătoreşti nu te căsătoreşti cu gândul de a te despărţi. Parcă nu mai putem să iertăm nici măcar dacă te calc pe picior... Mai demult nu era aşa. Mă uit la mama. Trebuie într-o căsnicie să treci peste şi să ierţi. (...) Carmen, dacă urmăreşti materialul ăsta să ştii că te aşteptăm acasă şi ne este dor de toate momentele...", a spus una dintre surorile lui Culiţă Sterp.  

"Săptămâna trecută m-a oprit un preot de la noi din sat: 'Culiţă, vezi că te-ai băgat într-o mare prăpastie! Cine pus de altcineva...' (...) Deocamdată nu am divorţat. A rămas că prin septembrie să mergem. Trebuia să mergem în 7 august să semnăm încă o dată, noi suntem plecaţi atunci şi am zis să mergem în septembrie. Poate că e şi un semn. O să fie, probabil o să fie, nu ştiu. Cred că ea (n.r. îşi doreşte divorţul). Eu sunt omul care îţi spun o dată, zici că nu, eu nu te mai rog a doua oară. Un mesaj pentru ea: mi-e dor de tine, atât!", a spus Culiţă Sterp. 

Dacă ţi-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici

R.P.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro