VIDEO / Mihai Trăistariu, drama copilăriei: "Erau bătăi crunte. Nu ar trebui să povestesc"

+3 click pentru
galerie

Mihai Trăistariu © Facebook

Mihai Trăistariu a avut o copilărie cum nimeni nu şi-ar fi imaginat. E tot timpul cu zâmbetul pe buze, însă doar el ştie ce ascunde în suflet. Mama lui a fost des bătută de tată, iar el se simţea neputincios.

Citeşte şi - Reacţia dură a lui Mihai Trăistariu, după ce România nu s-a calificat în finala Eurovision: "Cum să te duci cu... nimic?"

Mihai Trăistariu a povestit în cadrul emisiunii "Răi da buni" câte a îndurat în copilărie şi prin câte situaţii a trecut, dar mai ales câte bătăi a văzut în casa lui. 

"Cu toţii avem o poveste. Fiecare poveste e individuală, frumoasă sau nu. Trebuie să precizez că părinţii mei nu mai trăiesc, amândoi. (...) În ziua de azi noi ne înţelegem bine, cei patru fraţi.  Părinţii mei s-au iubit la început, pe parcurs nu s-au mai înţeles. Au stat şi în camere diferite. Dormeau separat. Mama tot a vrut divorţul. Erau bătăi în familie. O bătea taică-miu. A stat pentru că eram prea mulţi copii şi nu se descurca singură. Bătăile le-am văzut pe toate. Nu ştiam motivele pentru care se ceartă. Erau bătăi crunte. Nu ar trebui să povestesc. Bătăi îngrozitoare. Plângeam. Mie îmi era frică de taică-miu. Eu eram prea micuţ, la 13, 14 ani nu reţin mult. Eu consider că am avut o copilărie fericită", a povestit Mihai Trăistariu. 

Citeşte şi - Mihai Trăistariu își face din nou implant de păr! Ce este nevoit să facă în fiecare zi

"Nu îmi amintesc să vorbsc cu tata mai mult de 100 de cuvinte toată viaţa. Nu aveam curaj să vorbesc cu el. Îi spuneam mamei să îi spună ce aveam de spus. Avea o doză de nebunie", a mai spus Mihai Trăistariu. 

Dacă vrei să fii la curent cu cele mai importante ştiri, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici

R.P.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro