VIDEO / Mihai Trăistariu, prima apariție la TV după un nou implant de păr. Cum ar putea arăta artistul, în viitor

+4 click pentru
galerie

Mihai Trăistariu © Instagram

Mihai Trăistariu are o nouă imagine! Artistul a apelat la o nouă intervenție și este gata să le ofere fanilor un look de zile mari. 

Mihai Trăistariu și-a făcut un nou implant de păr. Invitat în platoul emisiunii „Agenția VIP”, Mihai Trăistariu a povestit despre intervenție, dar și despre ce s-a întâmplat în cadrul Eurovisionului. 

„Prima dată am făcut în Turcia, dar mi-au făcut o chestie superficială. După am venit în București, și au coborât puțin, pentru a părea mai tânăr” a spus Mihai Trăistariu, despre intervenția asupra podoabei capilare. 

Despre Eurovision, Trăistariu a mărturisit că nu își explică modul în care a reușit trupa „The Humans” să câștige în finala națională a concursului și să reprezinte țara. 

CITEȘTE ȘI VIDEO / Mihai Trăistariu, din nou pe masa de operație. La ce intervenție a fost supus artistul

„Eu văzusem sondajele la casele de pariuri. Pe primul loc era Israelul. Eu anul acesta am fost în concurs, cu The Humans. 60 de minute a durat votarea, 57 de minute au fost mult în spate, iar în ultimele 3 minute s-au ridicat, era o întoarcere dubioasă. Nu vreau să mă gândesc și nu vreau să-mi explic. Voi merge și anul viitor la Eurovision, nu știu dacă pentru România, pentru că vâd că aici e greu”, a completat artistul.

„Nu exclud, pe la 50 de ani, alte intervenții”, a conchis Mihai Trăistariu.  

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici

R.D.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro