VIDEO / Nicole Cherry, mai sinceră ca niciodată! "Vocea mea sună foarte bine când sufăr"

VIDEO / Nicole Cherry, mai sinceră ca niciodată! "Vocea mea sună foarte bine când sufăr" © captură video

Nicole Cherry este una dintre cele mai bune artiste din România. Scoate hit după hit şi reuşeşte să ajungă într-un timp record în topurile muzicale. Invitată în platoul emisiunii "Răi da' buni", vedeta a vorbit despre muzică, ceea ce iubeşte cel mai mult pe lume!

Nicole Cherry este fără doar şi poate una dintre cele mai bune voci de la noi din ţară. Artista se clasează fără îndoială în topurile muzicale din România, scoţând piese care ajung la sufletul fiecărei persoane. Cireşica a fost invitată în cadrul emisiunii "Răi da' buni" şi a vorbit despre ceea ce-i place să facă cel mai mult, şi anume, muzică.

Cu toate că în ultimele ei piese este vorba despre suferinţă, iar versurile îţi provoacă fără îndoială lacrimi, artista este mulţumită de ceea ce scoate. Este de părere că vocea ei sună mult mai bine atunci când este tristă sau are o stare proastă.

"Îmi place să cânt despre suferinţă, vocea mea sună foarte bine atunci când sufăr. Cumva, chestia asta am descoperit-o de curând.", susţine Nicole Cherry. 

Cu toate că are o vârstă fragedă, bruneta este veterană în lumea muzicii şi ştie foarte bine cum să interpreteze rolurile din videoclipurile sale, considerând că nu totul este despre ceea ce trăieşti în viaţa de zi cu zi, ci cum reuşeşti să-i transmiţi celui care priveşte clipul starea necesară. 

"În muzică nu trebuie neapărat să cânţi despre trăirile tale, ci efectiv, în unele momente trebuie să te transpui şi să fii un actor în muzică, un actor care cântă despre suferinţă.", a declarat ea. 

A renunţat la dulciuri

Nicole are un corp demn de invidia tuturor şi reuşeşte să se menţină corespunzător prin dietă şi sport. Nu şi-a pus restricţii prea mari, însă a renunţat la tot ceea ce înseamnă dulce.

„Nu mai mănânc produse din faină albă și zahăr, ci totul este integral. Însă, nu am scos pâinea din alimentație, pentru că, la sfaturile antrenoarei, la varsta mea, nu este cazul. Am ales variantele sănătoase -pâine integrală/orez sălbatic /paste integrale! Carne slabă și pește, pentru că toate au proteine , grăsimi, carbohidrati, dar sunt astfel calculate, pentru a-mi modela frumos trupul”, povestea vedeta. 


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro