VIDEO / Nicole Cherry, pe patul de spital. Cântăreaţa a ajuns pe mâinile medicilor: "N-am avut o seară bună deloc"

+3 click pentru
galerie

VIDEO / Nicole Cherry, pe patul de spital. Cântăreaţa a ajuns pe mâinile medicilor: "N-am avut o seară bună deloc" © Captură Video Instagram

Veşti proaste pentru fanii lui Nicole Cherry. Simpatica "Cireşică" s-a îmbolnăvit şi a fost nevoită să ajungă la spital, din cauza problemelor de sănătate. Iată ce s-a întâmplat cu frumoasa cântăreaţa! 

Nicole Cherry este una dintre cele mai îndrăgite cântăreţe din România. Astfel, nu e de mirare că are mii de fani care o urmăresc pe reţelele sociale, fiind la curent cu tot ce se întâmplă în viaţa artistei. Vedeta se ţine de cuvânt şi le povesteşte acestora despre toate întâmplările prin care trece, fie ele plăcute, sau mai puţin plăcute.

La fel a făcut şi de această dată, când artista le-a dat motive de îngrijorare fanilor atunci când le-a mărturisit că s-a îmbolnăvit. Aflată pe patul de spital, Nicole Cherry le-a povestit internauţilor că problemele de sănătate au început să apară după ce a consumat un aliment, pe care nu l-a identificat încă cu exactitate. Pentru a nu risca să se simtă şi mai rău, "Cireşica" a decis să rămână sub observaţia medicilor.

"Mi s-a făcut un pic rău de la un aliment pe care l-am mâncat, încă nu ştiu exact care, dar uitaţi-vă şi voi cum mi-a rezistat machiajul ăsta. De aseară, de ieri de la ora 2:00 de când mi s-a făcut un pic rău până acum am rămas aici la spital , pentru că nu m-am simţit foarte bine şi am zis că mai bine să fiu aici aproape de oameni care mă pot ajuta", a transmis Nicole Cherry într-un videoclip de pe reţelele sociale.

Din fericire, fanii pot sta liniştiţi, deoarece, după spusele artistei, nu este o situaţie foarte gravă, în clipul video transmis pe Instagram, făcând chiar nişte glume pe seama aspectului său.

"Da, incredibil ce bine arăt. Şi aşa bolnavă arăt bine. Bolnavă... nu ştiu cum să mă numesc. Cred că o să-mi pară rău că am făcut Story-urile astea că mie nu îmi place să... adică niciodată nu am făcut şi credeţi-mă că nu e prima dată când mi se întâmplă asta, se pare că parcă atrag aşa atenţia, vreau să am atenţie şi nu sunt genul ăsta. Nu-mi place. Dar voiam doar să văd arăt machiajul şi ce bine arăt eu şi credeţi-mă că n-am avut o seară bună deloc, dar de...", a continuat artista.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro