VIDEO PAPARAZZI/ Și dragostea o trăiește pe șmecherie! Cum o combină Bromania pe noua iubită în plină stradă

+3 click pentru
galerie

E unul dintre cei mai râvniți comedianți de la noi, iar acest lucru nu este singura calitate pe care BRomania o are. Cunoscutul actor știe cum să înverte fetele pe degete și nu se lasă până nu cucerește toate domnișoare. Paparazzii SpyNews.ro l-au surprins pe tânăr în ipostaze tandre alături de noua sa iubită, chiar în miez de noapte. 

BRomania face ce face și nu rămâne pentru prea mult timp singur. Paparazzii SpyNews.ro l-au surprins pe comediant alături de noua sa iubită, iar imaginile vorbesc de la sine.

 

După ce a stat minute bune alături de partenera sa într-un local din Capitală, BRomânia a ieșit alături de noua sa cucerire pe străzile din București și au luat-o la pas în miez de noapte. Au vorbit, au zâmbit, dar într-un final au ajuns în fața casei unde noua sa iubită locuiește, dar asta nu a fost tot. Matei Dima, pe numele său real, nu a lasat-o pe fată să plece cu una cu două, iar momentul mult așteptat a venit. A început cu pași mici, dar într-un final a reușit. 

Și-a luat iubita în brațe și a sărutat-o pasional în plină stradă, fără a ține cont de nimic, iar asta nu s-a întâmplat doar o dată. După ce au trăit momentul, tânăra a încercat să intre în casă, dar comendiantul nu a lasat-o să plece prea rapid. 

Din imaginiile surprinse, cei doi par că se tachinează în pragul casei și că actorul încearcă cumva să pătrundă în locuință, dar este oprit la timp de domnișoara focoasă. 

Noaptea nu s-a terminat în doi pentru tinerii îndrăgostiți, iar insistențele comediantului de a intra în casă au fost în zadar. Chiar și așa, înainte să plece singur de la casa iubitei, BRomania și-a mai sărutat încă o dată pasional cucerirea. 

Matei Dima, un tânăr cuceritor cu școală în America

În vârstă de 32 de ani, BRomania a studiat în Statele Unite ale Americii, acolo unde a urmat cursurile Facultăţii de Teatru, specializându-se pe Actorie şi Regie. Apoi, acesta a făcut facultatea de PR şi a obţinut un master în Regie.

A debutat prin a face un videoclip pentru rapp-erul american Destorm. Acest lucru i-a adus premiul YouTube Music Awards. Apoi, a regizat şi produs videoclipuri pentru INNA. 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro