VIDEO PAPARAZZI / Dacă nici el nu-i face fericiţi pe copii, atunci cine? Cum i-a cucerit BRomania pe nişte puşti

+4 click pentru
galerie

Are peste un milion de fani pe Facebook, dar acest lucru nu îl împiedică să fie un bărbat cu suflet de aur! Cu un gest banal, BRomania, pe numele său adevărat Matei Dima, a reuşit să-i facă ferciţi pe nişte puşti. 

Zilele trecute, paparazzii Spynews.ro l-au întâlnit pe BRomania într-un mall din Capitală. Însoţit de un prieten, acesta nu a ratat ocazia de a intra într-un magazin dedicat celor mici. Parcă dornic să-şi amintească de copilărie, comediantul a petrecut câteva minute bune printre jucării.

Nimic nu e întâmplător! La puţin timp după ce a ieşit din magazinul respectiv, BRomania a fost oprit de doi puşti. Aceştia l-au rugat pe celebrul bărbat să se fotografieze împreună. Amabil, comediantul le-a făcut pe plac băieţilor, care nu şi-au mai încăput în piele de fericire. 

S-a şcolit în America

În vârstă de 32 de ani, BRomania a studiat în Statele Unite ale Americii, acolo unde a urmat cursurile Facultăţii de Teatru, specializându-se pe Actorie şi Regie. Apoi, acesta a făcut facultatea de PR şi a obţinut un master în Regie.

A debutat prin a face un videoclip pentru rapp-erul american Destorm. Acest lucru i-a adus premiul YouTube Music Awards. Apoi, a regizat şi produs videoclipuri pentru INNA. 

Citeşte şi: FOTO & VIDEO PAPARAZZI / Imagini incredibile cu Dan Bittman! Gestul uluitor pe care artistul l-a făcut de faţă cu fiul său cel mare

Citeşte şi: VIDEO PAPARAZZI / Ce fiu are Rovana Plumb! Iată cum se pregăteşte "Bozo" să devină cel mai sexy bărbat din România

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina oficială de Facebook. Te aşteptăm şi pe pagina de Instagram.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro