VIDEO / Pe principiul: "iarna nu-i ca vara"! Cum s-a filmat Stelian Ogică în plin cod galben

VIDEO / Pe principiul: "iarna nu-i ca vara"! Cum s-a filmat Stelian Ogică în plin cod galben © Facebook

Iarna s-a instalat repede la noi în ţară, însă asta nu este o problemă pentru vedetele noastre, mai ales dacă vorbim despre Stelian Ogică. "Spaima loteriei" s-a filmat într-un mod inedit, în plin cod galben de ninsoare! 

Stelian Ogică nu mai are nevoie de nicio prezentare, fiind cunoscut de toată lumea, mai ales datorită relaţiilor pe care le-a avut de-a lungul timpului. Este un personaj excentric în lumea mondenă din România, lucru susţinut chiar de el.

Este activ pe pagina de Facebook, acolo unde ţine pe toată lumea la curent cu ceea ce face. Fiind în plin cod de ninsori, "Spaima loteriei" s-a gândit să trateze iarna într-un mod superficial.

Ogică s-a filmat la bustul gol, în zăpadă. Ba mai mult, imediat cum iese din casă, ia zăpadă şi aruncă pe el, susţinând că este: "Sănătate curată!".

A ales să fie mai discret cu relaţiile amoroase

Stelian Ogică a avut mai multe relaţiie amoroase, însă, faptul că mereu a făcut totul public nu a fost în avantajul lui. A decis că este mai bine să nu se mai expună în public, motiv pentru care acum a devenit o fire mult mai discretă. 

„Există ceva, dar o las aici. E prea frumos. E cel mai frumos sentiment al unui bărbat. Nici nu te-ai vedea un bărbat împlinit, dacă nu ai avea vreo relaţie. Când sunt vreo doi ani.... E o relaţie serioasă şi am păstrat-o cu discreţie. Sunt rezultate, înseamnă că e bine! De câte ori m-am expus public, nu a funcționat niciodată", declara Stelian Ogică, în urmă cu ceva timp, pentru Antena Stars. 

Ogică se află într-o perioadă bună a vieţii lui, cu toate că preferă să nu dea prea multe detalii despre asta. 

"Sunt foarte bine. Mă simt bine. Despre dragoste aş prefera să nu vorbesc, din motivele mele personale. Despre fericire, am o familie foarte ok şi avem şi realizări. (...) Nu prea este în custodia mea (n.r. nepotul). Mai puţin mă implic eu, dar am promis că atunci când va creşte, mă voi ocupa mai mult de el. (...) Când ai 52 de ani, eşti sănătos, ai o familie şi eşti bunic, normal că eşti liniştit”, povestea el. 


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro