VIDEO / Prima reacție a Biancăi Drăgușanu după ce s-a aflat că a semnat contract prenupțial: „Sunt o femeie puternică”

+3 click pentru
galerie

VIDEO / Prima reacție a Biancăi Drăgușanu după ce s-a aflat că a semnat contract prenupțial: „Sunt o femeie puternică” © Instagram

Mărturisiri bombă după divorțul momentului. După un mariaj de șase luni, Bianca Drăgușanu și Alex Bodi au decis să urmeze drumuri separate. Ceea ce fanii nu știau este că blondina a semnat contract prenupțial înainte de căsătorie. Iată cu ce s-a ales aceasta în urma căsniciei!

Bianca Drăgușanu și Alex Bodi le-au dat o veste proastă fanilor, ținând cont că au format unul dintre cele mai îndrăgite cupluri din showbiz. De curând, vedetele au divorțat. Cei doi s-au prezentat în fața notarului pentru a se despărți oficial, moment în care tensiunea a plutit permanent între foștii soți

În urma divorțului, Bianca Drăgușanu a dat o veste bombă. Înainte de a se căsători cu Alex Bodi, frumoasa blondină a semnat un contract prenupțial. Prin intermediul acestuia, fostul soț al Biancăi și-a pus averea la adăpost.

„Eu am semnat un contract prenupţial înainte să mă căsătoresc. El a decarat că partajul a constat într-un telefon pe care mi l-a luat şi acum l-a luat înapoi. A fost normal să mergem în vacanţe şi să îmi facă cadouri, dar tot ce am primit de la el, eu îmi permit şi singură. Poate că preţul pe care l-am plătit a fost mult prea mult. (...) Mă poţi face fericită cu o atitudine demnă”, a mărturisit Bianca Drăgușanu la Antena Stars.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro