VIDEO / Primele declaraţii ale soţului Roxanei Ciuhulescu după naşterea băieţelului: "Mă simt împlinit"

+3 click pentru
galerie

Roxana Ciuhulescu © instagram

Roxana Ciuhulescu a născut! Vedeta este în culmea fericirii, dar acelaşi sentiment îl trăieşte şi soţul ei. Silviu Bulugioiu, soţul Roxanei, a făcut primele declaraţii despre noul membru al familiei reporterilor Antena Stars. El a declarat că este foarte fericit şi împlinit, iar un plus de fericire este faptul că micuţul s-a născut chiar de ziua lui.

"Mă simt împlinit, vreau să spun că e un sentiment mare pe care îl doresc tuturor. E o linişte care se aşterne înantea neliniştilor care vor urma. E un moment în care ne dăm seama că viaţa trebuie trăită în fiecare moment. Băieţeul are 4 kilograme şi 260 de grame şi o înălţime de 53 de centimetri. Este măricel. Nu ştiu cu cine seamănă, dar vom vedea. (...) L-am văzut, l-am ţinut în braţe. Senzaţia e super şi de asta spuneam că o doresc tuturor.", a spus Silviu Bulugioiu, soţul Roxanei Ciuhulescu.

Roxana Ciuhulescu, în vârstă de 39 de ani, s-a căsătorit cu Silviu Bulugioiu în primăvara acestui an. Vedeta a mai fost căsătorită timp de zece ani, cu Mihai Ivănescu, cu care are împreună o fetiţă în vârstă de nouă ani.

Dacă ţi-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici

M.P.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro