VIDEO / Provocare acceptată! Chef Florin Dumitrescu a renunțat la barbă! Cum arată acum juratul

+4 click pentru
galerie

VIDEO / Provocare acceptată! Chef Florin Dumitrescu a renunțat la barbă! Cum arată acum juratul © Instagram

În plină pandemie de coronavirus, toate vedetele s-au izolat în casă și caută activități care să le scoată din starea de plictiseală. Este și cazul chef-ului Florin Dumitrescu, care, după doi ani, a renunțat la barbă! Juratul a reușit să șocheze pe toată lumea cu gestul său! 

Epidemia de coronavirus ne-a țintuit pe toți acasă, majoritatea persoanelor stând în izolare de o bună perioadă de timp. Este și cazul vedetelor noastre, care, pentru a nu se plictisi în casă, recurg la tot felul de gesturi, bucurându-și în acest fel internauții de pe rețelele de socializare.

”OUPS. Am comis-o”

Și dacă tot am deschis acest subiect, cel mai potrivit în situația expusă este fără îndoială chef Florin Dumitrescu, care a reușit să șocheze pe toată lumea. Totul a început cu o simplă fotografie postată, pe care scris ”OUPS. Am comis-o”, însă nimeni nu se aștepta la ce a urmat.

La scurt timp, juratul a postat un clip video în care își dă barba jos. Puțini sunt cei care știu că, în această perioadă, pe contul de Instagram circulă tot felul de provocări. Florin Dumitrescu a dat dovadă de curaj și a făcut pasul cel mare, împărtășindu-le fanilor că nu și-a mai dat barba jos de doi ani. ”De doi nu am mai făcut chestia asta! Oups!”, a scris juratul în dreptul filmulețului.

Cât depre reacții, tot ce putem spune este că au curs în lanț, internauții făcând glume pe seama juratului. Dar nu, stați liniștiți, nu s-a supărat nicio secundă și a intrat în joc. ”Ai întinerit cu vreo 5 kile :))”, a fost comentariul lăsat de un fan, pe care Florin Dumitrescu l-a aprobat din plin: ”Daaaa”.

”Hehe asta am facut si eu acu 3 zile / Ce face izolarea asta 😂😂 Dar tot de admir foarte mult indiferent dacă ai sau nu barbă / Acum urmează si parul Chef😂🔥 / la intrare pe platoul de la “chefi la cutite” o sa va ceara buletinul 😂 / Esti mai tînăr cu 5 ani 😙”, sunt doar o parte dintre reacțiile internauților.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

De 2 ani nu am mai făcut chestia asta! Oups!

A post shared by Florin Dumitrescu (@chefflorindumitrescu) on

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro