EXCLUSIV / Matteo fuge din Capitală! De teama coronavirusului, a lăsat orașul pe viața de la țară. ”Suntem mai safe aici”

+3 click pentru
galerie

EXCLUSIV / Matteo fuge din Capitală! De teama coronavirusului, a lăsat orașul pe viața de la țară. ”Suntem mai safe aici” © arhiva personala

În plină pandemie de coronavirus, vedetele de la noi încearcă cât mai mult să se protejeze pe ele cât și pe familia lor, astfel că în aceste momente stau fiecare izolate în locuință. Matteo a ales să se protejeze și mai mult de atât, și a lăsat agitația din București pe viața de la țară. Cântărețul a plecat la socrii, iar acolo se simte în siguranță și departe de orice pericol.

Coronavirusul a băgat spaima în vedete, iar acum fiecare stă în locuința lor și își găsesc alte activități pentru a înlocui ieșitul în aer liber, așa cum îl făceau în urmă cu doar câteva săptămâni. 

Pentru a știi că e în siguranță și departe de toată agitația din București, Matteo a lăsat Capitala pentru viața de la țară, astfel că în urmă cu mai multe zile a părăsit împreună cu familia sa domiciliul din București și a plecat la socrii, în Ghimbav, oraș din județul Brașov.

În exclusivitate pentru SpyNews.ro, Matteo face primele declarații despre mutarea care îi este foarte benefică în această perioadă.

”Am ales să plec din București pentru că e mai relaxată situația aici si era cea mai buna variantă pentru familia noastră. Cred ca suntem mai safe aici și e cea mai bună variantă pentru Mia, pentru că  avem curte, e o casă mai mare decât apartamentul nostru din București si suntem intre munți, la aer curat.”, a spus Matteo.

Nu de foarte mult timp Matteo împreună cu soția sa, Elena, au devenit părinții unei fetițe, iar aceștia trec prin cele mai frumoase experiențe din viața lor. Așa cum este normal, încearcă pe cât de mult să o protejeze pe Mia, iar plecarea la Ghimbav este mai mult pentru cea mică.

”Toată mișcarea am facut-o pentru Mia, în parte. Dacă tot m-am mutat la curte, am grijă de mine în continuare, fac mișcare zilnic, am grijă de câini și de pisici și apoi aștept mancarea la oră fixă, haha. Să mă ajute Dumnezeu să nu ies cu 100 de kilograme din carantina asta! În perioada asta Elena petrece timp cu Mia. Ne descurcam bine, pentru că aveam din timp tot ce ne trebuia, am venit pregătiți de acasă și, oricum, suntem bucuroși că funcționează curieratul, că sa putem comanda dacă ne mai lipsește ceva.”, a mai spus Matteo în exclusivitate pentru SpyNews.ro

Pandemia de coronavirus a suspendat pentru o perioadă toate activitățiile lui Matteo și a sute de mii de oameni din țară, însă artistul este pregătit din toate punctele de vedere, iar după ce trec aceste zile va reveni cu forțe proaspete pe scenă.

”Chiar dacă este o perioadă mai dificilă, fac muzică în continuare. Chiar urmează sa lansez cât de curând o piesă nouă. În rest, fac Tik Tok-uri, îmi țin urmaritorii de pe Instagram la curent cu ce mai fac, prin “Jurnalul de pandemie” și mă joc pe playstation GTA 5 sau A Way Out. Imi trăiesc viața. Vive la “carantinue”!”, a mai afirmat artistul.
 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro