VIDEO / Răspunul poliţistului care l-a surprins pe Tzancă Uraganu trecând peste linia dublă continuă. A dat sau nu mită manelistul

+3 click pentru
galerie

VIDEO / Răspunul poliţistului care l-a surprins pe Tzancă Uraganu trecând peste linia dublă continuă. A dat sau nu mită manelistul © Captură Video

Deşi are un succes formidabil în lumea manelelor, Tzancă Uraganu nu este ferit de ghinion. Celebrul manelist a intrat în atenţia poliţiştilor după ce a trecut cu bolidul de lux peste linia dublă continuă şi ar fi oferit mită. Iată ce are de spus poliţistul care l-a identificat pe cântăreţ!

Invitat la Acces Direct, Tzancă Uraganu a recunoscut faptul că se afla la volanul maşinii în momentul în care a călcat linia dublă continuă, atunci când a ieşit dintr-o benzinărie. Manelistul neagă însă că i-ar fi oferit mită poliţistului. Acesta spune că doar a întrebat dacă îşi poate plăti asigurarea pe loc, timp în care nişte oameni aflaţi în trecere au încercat să le dea oamenilor legii bani pentru a-l scăpa pe cântăreţ de acest necaz.

Alexandru Sever Lazăr, agentul principal în cadrul IPJ prahova, a intrat prin legătură telefonică în cadrul emisiunii Acces Direct şi a susţinut că din insistenţele manelistului de a găsi o altă modalitate de a-şi plăti asigurarea a dedus că vrea să îi ofere mită.

"Am observat autoturismul care a efectuat viraj stângă încălcând liniile duble continue. Am oprit, m-am prezentat, am solicitat documentele. Conducătorul auto a spus că nu le are asupra sa, am verificat în bazele de date. I-am adus la cunoştinţă că nu deţine nici poliţă RCA valabilă. I-am spus că o să-i fie reţinute plăcuţele cu numărul de înmatriculare, iar din acel moment a început să-mi spună dacă putem rezolva în alt fel, eu înţelegând ca să-mi ofere o sumă de bani", a declarat Alexandru Sever Lazăr, agentul principal în cadrul IPJ Prahova, la Acces Direct.

În timp ce agentul s-a dus la maşină pentru a face documentaţia o persoană a venit lângă autoturism, iar acesta a dedus că ar fi prietenul manelistului. Conform spuselor agentului, persoana respectivă a încercat să-i ofere bani.

"După ce mi-a spus de câteva ori dacă putem rezolva în alt fel, lăsându-mă să înţeleg alte chestii am plecat la maşină pentru a întocmi documentaţia şi a venit o altă persoană la maşină. Am dedus că era un prieten de-al conducătorului auto, pentru că mi-a spus că urma să se ducă la petrecere să cânte la acea petrecere. Şi a încercat în mod insistent, haideţi să o rezolvănm, iar la un moemnt dat, când m am dat jos din autoturism, acea persoană care venise lângă maşină a încercat să-mi ofere cred că 100 de euro. I-a scos din buzunar, i-a întins către mine, am refuzat categoric, după care i-a spus conducătorului auto să-i dea talonul maşinii", a mai spus agentul.

În acelaşi timp, Alexandru Sever Lazăr a declarat că există şi un filmuleţ pe care se pot vedea aceste lucruri.

"Sunt secvenţe înregistrate cu telefonul meu personal, cât şi al colegului meu care au fost depuse la dosarul cauzei în plângerea pe care am înaintat-o", a spus Alexandru Sever Lazăr.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro