VIDEO / Reacția Biancăi Drăgușanu, în direct, după ce Alex Bodi a făcut publice dezvăluirile momentului: ”Din tot ceea ce a spus, se vede că regretă!”

VIDEO / Reacția Biancăi Drăgușanu, în direct, după ce Alex Bodi a făcut publice dezvăluirile momentului: ”Din tot ceea ce a spus, se vede că regretă!” © Instagram

Alex Bodi a dat cărțile pe față și a făcut dezvăluirile momentuluI! Reacția Biancăi nu a întârziat să apară, blondina transmițând un mesaj în direct! 

Nimeni nu se aștepta ca Bodi să facă publice anumite filmări din scandalurile cu Bianca Drăgușanu. Același lucru se întâmplă și cu blondina, care a reacționat imediat și a trimis un mesaj în direct, la adresa fostului soț. 

”Simt dezamăgire și trădare maximă!”

Blondina le-a transmis prezentatorilor de la Antena Stars că Bodi regretă și că aceasta este principalul motiv pentru care a ales să facă publice imaginile cu ei doi. Reacția afaceristului a apărut imediat cum a auzit numele fostei soții: ”Care Bianca? Nu am voie să vorbesc despre ea și ce îmi zice la întrebări. A emis un ordin de restricție că i-a căzut peruca sau nu știu ce a declarat. A zis că am bătut-o și când am ajuns la secție a zis că nu am mai bătut-o, i-au ieșit manevrele frumos!”

”Din tot ceea ce a spus se vede că regretă și este absolut normal!”, au fost cuvintele Biancăi Drăgușanu. Bodi nu a tăcut și a răspuns imediat: ”Cel mai mare regret este că un bărbat ca mine, trecut prin viață, care a muncit de la 17 ani, a ajuns să facă niște jocuri de plastelină și să mă justific eu ca bărbat, să-mi elimin chestiile care mi se aduc indirect și nedrept asupra mea. Să-i fac jocurile Biancăi, să-i fac rating, că nu mai știe lumea de ea!”.

Cât despre iubirea care a fost între ei, Alex Bodi a încercat să evite subiectul, întrebat fiind de sentimentele lui din prezent. ”Simt dezamăgire și trădare maximă! Acum trei zile când am plecat de la divorț mi-am lăsat loc de ”bună ziua”. M-am gândit că nu se știe ce se poate întâmpla în viața asta, corect? Nu sunt genul ipocrit și nu vorbesc din frustare! Ea de ieri a reușit să ia o lopățică și să arunce sentimentele!”.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro