VIDEO / Roxen, reprezentanta Eurovision România, prima reacţie după declaraţiile lui Mihai Trăistariu: "Nici nu mă afectează"

+3 click pentru
galerie

VIDEO / Roxen, reprezentanta Eurovision România, prima reacţie după declaraţiile lui Mihai Trăistariu: "Nici nu mă afectează" © Captură Video

După ce Mihai Trăistariu şi-a expus public punctul de vedere referitor la cum va arăta de această dată Eurovision România, mai cu seamă despre alegerea cântăreţei Roxen ca reprezentantă, artista a făcut primele declaraţii. Iată ce a avut de spus tânăra!

Invitată la Stars Matinal, Roxen a povestit că Mihai Trăistariu a felicitat-o, deşi nu cu mult timp în urmă, cântăreţul susţinea că nu este de acord cu participarea ei la Eurovision România, deoarece nu are experienţă.

Întrebată despre ce părere are despre cei care îi aduc mesaje prin care o critică, pe baza faptului că nu are suficient de multă experienţă în muzică, tânăra în vârstă de 20 de ani a mărturisit că se motivează singură, deoarece vrea să arate de ceea ce este în stare.

"Cumva, în momentul ăsta sunt şi eu conştientă că sunt la început şi atunci cumva mă ambiţionează să dau mai mult şi să demonstrez, nu că am experienţă, ci că pot asta", a declarat Roxen la Stars Matinal.

În acelaşi timp, reprezentanta Eurovision România a declarat că nu ia în seamă comentariile răutăcioase, deoarece nu vrea să fie demoralizată.

"Nici nu citesc comentariile de genul şi nici nu mă afectează, pentru că până la urmă o să trebuiască să fac asta. Dacă o să mă las demoralizată nu o să pot să dau ce-i mai bun. Şi atunci prefer să mă detaşez de zona de ură şi să-mi văd de drum", a mai spus cântăreaţa.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro