VIDEO / Scandal la "Insula Iubirii"! Bogdan s-a certat cu Ionuţ şi a dat cu pumnul: "Eşti bolnav"

Bogdan © captură video

După ce revede îmaginile cu iubita sa, Hannelore şi cu Andi, Bogdan nu mai reuşeşte să se abţină şi are o reacţie nervoasă, în faţa colegilor de pe insulă. Deşi consideră că Hanne nu a greşit cu nimic, acesta devine violent. 

Ionuţ pune paie pe foc şi îl provoacă pe Bogdan, încercând să-l convingă că Hannelore şi Andi şi-au aruncat priviri mai indecente. Cei doi au început să ţipe în faţa celorlalţi. "El interpretează, eu nu interpretez. Nu eu eram subiectul.", a adăugat Bogdan. 

„Nu mă interesează părerea nimănui”, a țipat Bogdan nervos, deși argumentele celorlalţi erau puternice. „Radu a luat decizia să pună niște imagini scoase din context. Dar pe mine nu mă interesează părerea nimănui, cât timp are brățara la mână înseamnă că nu s-a întâmplat nimic”, a spus Bogdan, încercând să-şi apere iubita. 

„Dacă asta va fi decizia la final, asta e! Dacă ea decide să ne despărțim asta e! Ești bolnav la cap, pricepi doar ce vrei! Nu mai spune așa, dacă știi că nu îmi place”, a continuat Bogdan discuţia cu Ionuț, dând cu pumnul în masă.

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici

A.O.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro