VIDEO / Şi-a ţinut tatăl de mână, înainte să moară! O cunoscută vedetă de la noi a povestit totul printre lacrimi

+4 click pentru
galerie

Adina Buzatu a vorbit despre moartea tatălui © arhivă

Un scandal din trecut i-a afectat profund viaţa. Acuzaţiile primite de Adina Buzatu potrivit cărora ar aduce haine neoriginale, după cum chiar ea a povestit, pentru "Acces Direct". În urma acuzaţiilor, oamenii au început să vorbească despre posibilitatea ca vedeta să facă puşcărie. Atunci, părinţii săi au fost afectaţi de vorbele urâte, iar tatăl ei a făcut atac cerebral şi a decedat. 

Moartea tatălui a luat-o prin neaşteptate atunci pentru că la 82 de ani, era un om foarte activ. Totuşi, acel scandal a umplut paharul, iar starea lui de sănătate s-a deteriorat grav. Adina Buzatu a povestit totul, cu lacrimi în ochi. "A fost un şoc. Gândeşte-te cât ştia că muncesc şi gândeşte-te cum era pentru el, să nu mă putea apăra", a spus Adina Buzatu

"Tatăl meu în ziua în care a murit, mă ţinea de mână şi mi-a spus atât <Sper că o să fii bine>. Tatăl meu în ultima zi, stătea în pat, mă ţinea de mână şi spera să fiu bine", a continuat Adina Buzatu, încercând să-şi potolească lacrimile. 

Tatăl Adinei Buzatu s-a stins din viaţă în 2015. Atunci, vedeta a anunţat vestea cumplită printr-un mesaj înduiosător"Doamne, este atât de greu! Astăzi tăticul meu cel bun și ințelept a plecat din lumea aceasta! Va rămâne întotdeauna lângă mine și lângă toți cei care îl iubesc! Iți mulțumesc tati pentru dragostea ta și pentru toate lucrurile minunate pe care le-am învățat de la tine, pentru soluțiile înțelepte dar și pentru glumele tale menite să schimbe lumea într-una mai bună și mai frumoasă", a scris atunci Adina Buzatu, potrivit informaţiilor apărute în presă. 

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici

A.O.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro