VIDEO / Ştefan Bănică va deveni tată pentru a treia oară. A făcut anunţul în faţa fanilor săi

+3 click pentru
galerie

Ştefan Bănica va deveni tată © captură video

Ştefan Bănică va deveni tată pentru a treia oară. Artistul a făcut anunţul în faţa publicului prezent la concertul său de la Sala Palatului, după ce i-a făcut o dedicaţie fiicei sale, Violeta, pe care o are cu Andreea Marin. Soţia sa, Lavinia Pîrva va da naştere pentru prima oară, anul viitor. 

Ştefan Bănică a ales să facă anunţul într-o zi de-a dreptul specială pentru el şi pentru familia sa. Astfel, seara trecută, la concertul de Crăciun, a spus totul, cu zâmbetul pe buze. Ștefan Bănică a făcut public anunțul într-o zi specială: aseară, la concertul de la Sala Palatului, imediat după ce i-a făcut o dedicație Violetei, fiica lui și a Andreei Marin, care și-a sărbătorit ziua de naștere.

Reacţiile celor prezenţi în public au fost explozive, iar toată lumea se bucură pentru el şi pentru soţia sa, Lavinia Pîrva, care îşi vor întregi astfel familia

„Doamnelor și domnilor, vă spun de fiecare dată, viața este frumoasă. Încercați să vă bucurați de ea pentru că și eu fac același lucru. Încerc. Nu știu dacă îmi reușește. Și, pentru că astăzi este ziua fetiței mele Violeta, o să cânt pentru ea, împlinește 11 ani. Iar Moș Crăciun mi-a mai adus o surpriză extraordinară și am să spun astă seară… Și față de colegii mei, nici ei nu știu. Dumnezeu mă încearcă și am să fiu tată pentru a treia oară”, a spus Ştefan Bănică pe scenă. 

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici

A.O.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest