VIDEO / Vacanţă cu peripeţii! Adi Sînă și-a filmat familia în cele mai tari ipostaze

+3 click pentru
galerie

Anca Serea şi Adi Sînă © Instagram

Anca Serea şi Adi Sână trăiesc clipe de vis pe meleaguri străine. Chiar şi aşa, cei doi s-au confruntat cu unele probleme. Vremea nu le-a permis să iasă la ski o zi, însă au recuperat rapid.

Adi Sână şi Anca Serea au dorit să profite de vremea potrivită pentru sporturile de iarnă aşa că şi-au luat copiii, şi-au făcut bagajele şi au plecat la ski... Şi unde altundeva dacă nu în Austria.  

"Uitaţi-vă şi voi cum ninge de vreo trei zile. O să plecăm iar la ski pentru ora mea. Azi o să mergem la ski că este ora mea. Astăzi Ava are a doua oră de ski. De la ora 1 la ora 3, 2 ore esti pe pârtie", spune Adi Sînă. 

Însă lucrurile nu pot sta întotdeauna perfect, astfel că Adi şi Anca au fost nevoiţi să stea..."pe margine". "Problema cea mai mare pentru noi, adulţii, este că 80% din partii sunt inchise", au spus cei doi. 

"Fetiţa eşti fericită? A doua zi de ski. Arată ce mânuşele ţi-am luat Avi. Foarte frumoase. Şi ale lui Noah. F frum sunt.  Eu tot o să schiez cu copiii mici? Prima oră, da. Ca să te pui pe picioare. Şi David o să schieze cu copiii mici. Deci, David, ştiu. Dacă ne mutam în Fulmes te faci instructor de ski şi salvamont", mai spune Adi Sînă. 

Iar după ce au schiat ca nişte profesionişti, membrii familiei au decis că este timpul unui moment de relaxare şi au dat fuga la un centru spa cu ape termale.

Dacă ţi-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici

R.P.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro