VIDEO / Vedete care se transformă în piatră! La ce riscuri se expun atunci când îşi injectează faţa
Publicat pe 25.05.2018 la 12:29 Actualizat pe 25.05.2018 la 12:38
Le vedem tot mai des că merg la medicul estetician pentru diferite "îmbunătăţiri", dar niciodată nu le-am auzit spunând care sunt riscurile la care se expun. Un medic estetician a vorbit în cadrul emisiunii "Star Matinal" despre riscurile intervenţiilor estetice.
Le vedem tot mai des că merg la medicul estetician pentru diferite "îmbunătăţiri", dar niciodată nu le-am auzit spunând care sunt riscurile la care se expun. Un medic estetician a vorbit în cadrul emisiunii "Star Matinal" despre riscurile intervenţiilor estetice.
Citeşte şi - Sora Cruduței, tot mai des prin cabinetul medicului estetician! Ana Maria și-a mărit buzele
Fiecare intervenţie estetică trebuie făcută cu foarte mare atenţie, iar pacienţii trebuie să ştie încă de la început la ce riscuri se expun, indiferent de cât de minime sunt. Foarte multe vedete de la noi apelează des la astfel de injectări cu acid hialuronic: Brigitte Sfăt, Bianca Drăguşanu, Gabriela Cristoiu, Mihaela Rădulescu, Nicoleta Luciu, Denisa Nechifor, dar şi multe alte nume cunoscute din showbiz-ul românesc.
"Din păcate şi eu m-am confruntat cu câteva ituaţii pe care le-am gestionat destul de reu. Sunt intere domnişoare care chiar n uau nevoie de anumite tratamente faciale şi le abordează la un nivel exagerat. Cele mai căutate şi cele mai râvnite sunt buzele. S-a lansat acum o modă cu injectarea buzelor. Botoxul nu se injectează în buze, se înjectează doar la nivel muscular. În buze se injectează acid hialuronic. Acest acid odată injectat stimulează organismul să adune apă acolo şi astfel să obţinem acel volum. Injectarea nue ste simplă, implică un risc şi trebuie să ai un ochi foarte estetic. Odată ce o persoană şi-a injectat acid hialuronic intervine acel sentiment că nu e suficient. Vina este de ambele părţi.
Cu cât injectăm mai mult terenul devine minat. Substanţa migrează dacă este în cantitate mare. Aceste asimetrii mai pot apărea din cauza unui plus de volum. Există o anumită substanţă care topeşte acidul hialuronic, dar dacă în jurul acidului sa instalat un ţesut secundar lucrul acesta nu ăl mai putem corecta. Odată cu injectarea stimulăm organismul să producă vindecarea şi stimulăm astfel colagenul pe care noi ni-l dorim în organism. Peste tot se injectează acidul hialuronic în pomeţi, şanţurile nazale, multe locuri. Aveţi mare grijă cu injectarea acidului hialuronic sunt riscuri foarte mari, se pot obtura vase importante. După injectare se întâmplă ca ţesutul să se inflameze.
Le injectăm fie deasupra, fie dedesubtul muşchilor şi minimalizăm capacitatea lor de a se contracta", a spus specialistul invitat la Antena Stars.
Dacă ţi-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici.
R.P.