Viorel Cataramă, despre revenirea soției acasă: „Eu sunt bărbat declarat sănătos, cum să nu vină?”

Viorel Cataramă, despre revenirea soției acasă: „Eu sunt bărbat declarat sănătos, cum să nu vină?” © Arhivă

Viorel Cataramă s-a asmuțit și mai intens asupra autorităților, după ce a obținut un rezultat negativ la primul test de coronavirus. Fostul politician a vorbit, printre altele, și despre soția lui, care ar urma să se întoarcă acasă odată ce va fi declarat oficial sănătos, prin intermediul celui de-al doilea test.

Viorel Cataramă a dezvăluit că, chiar dacă s-au contrazis pe tema pericolului impus de COVID-19, el și Adina Alberts sunt pe aceeași lungime de undă în ceea ce privește așa-zisa încălcare a libertăților.

„Soția mea protestează la rândul ei încălcării libertăților. Critică decizia autorităților de a purta măști, dar pentru că ne obligă cineva, nu avem voie să fim obligați”, a explicat Viorel Cataramă, la Antena Stars.

Viorel Cataramă nu vede de ce nu ar reveni acasă

Tot afaceristul a dezvăluit că soția lui cel mai probabil se va întoarce la casă odată ce va ieși negativ cel de-al doilea test pentru coronavirus și nu înțelege cu ce motive nu ar face acest lucru.

„Eu sunt un bărbat declarat sănătos, cum să nu vină acasă? Care ar fi motivul să nu vină acasă, dacă eu sunt declarat sănătos de autorități? Într-o familie oamenii pot avea păreri diferite”, a mai spus fostul senator.

Vă reamintim că Viorel Cataramă a decis să se autoinfecteze cu coronavirus pentru a dovedi că „nu este așa de periculos”. Joi, rezultatul primului test COVID-19 a venit negativ, urmând ca, dacă și cel de-al doilea vine tot negativ, să fie declarat sănătos în câteva zile.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro