Viorica de la Clejani, prima declarație după ce s-a aflat că Margherita are probleme cu inima: „E prea tânără”

Viorica de la Clejani, prima declarație după ce s-a aflat că Margherita are probleme cu inima © Arhivă

Viorica de la Clejani a făcut primele declarații despre starea de sănătate a fiicei sale, după ce, aseară, Dan Capatos a anunțat că Margherita are probleme cu inima.

Într-o intervenție pentru Antena Stars, Viorica de la Clejani s-a declarat surprinsă de această știre, mărturisind că nu știe ca fiica ei să aibă vreo problemă de natură cardiacă. Viorica a mai precizat că e posibil, într-adevăr, să aibă o gripă ușoară, însă că Margherita este mult prea tânără pentru a avea un așa fel de probleme.

„Îți dai seama că e o fată tânără nu are cum să fie bolnavă cu inima, poate o avea vreo gripă ușoară... poate, nu știu. Eu nu știu despre așa ceva. Deci, nu știți să se confrunte cu vreo problemă. Nu, Doamne! E prea tânăra ca să se confrunte cu așa ceva! Ferească Dumnezeu”, a declarat Viorica de la Clejani, la Antena Stars.

Anunțul a fost făcut de Dan Capatos

Dan Capatos este cel care a lansat vestea în spațiul public, la ediția de marți a emisiunii „Xtra Night Show”, în contextul în care Margherita ar fi trebuit să fie prezentă în platoul emisiunii în acea seară.

„Vreau să-i transmitem sănătate Margheritei pentru că înţeleg că trece prin nişte momente mai dificile. Are o problemă de sănătate... Altfel ar fi venit şi ea aici. Nu e foarte gravă, dar destul de... E o problemă legată de inimă sau ceva în genul ăsta”, a transmis Capatos.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro