Anunţ şoc, în direct la Xtra Night Show! Margherita are probleme cu inima!

+3 click pentru
galerie

Anunţ şoc, în direct la Xtra Night Show! Margherita are probleme cu inima! © Instagram

Dezvăluire şocantă marţi seară, la emisiunea Xtra Night Show de la Antena 1! Într-o discuţie despre Asia Express, Dan Capatos a aruncat bomba: Margherita are probleme grave de sănătate.

La ediţia de marţi seară a emisiunii Xtra Night Show, Dan Capatos a mărturisit în faţa unei ţări întregi că Margherita trece prin momente grele. Potrivit celor spuse de moderatorul emisiunii, sexy bruneta are probleme cu inima.

Dan Capatos a precizat că nu este vorba de ceva foarte grav, dar "destul de". Margherita ar fi trebuit să vină în platoul emisiunii, dar din cauza acestor probleme, apariţia ei de marţi seară a fost anulată.

"Vreau să-i transmitem sănătate Margheritei pentru că înţeleg că trece prin nişte momente mai dificile. Are o problemă de sănătate... Altfel ar fi venit şi ea aici. Nu e foarte gravă, dar destul de... E o problemă legată de inimă sau ceva în genul ăsta", a dezvăluit Dan Capatos, la Xtra Night Show. 

Câte operații are Margherita de la Clejani

Un subiect controversat care a avut-o în prim plan pe Margherita de la Clejani este transformarea vedetei, odată cu primul pas făcut în cabinetul medicului estetician. Da, da, da! Margherita a trecut prin mai multe intervenţii estetice. 

Implantul la sâni, acid hialuronic și botox, la nivelul feței și al corpului, o operație estetică la nas și injecții în pomeți și buze.

Ce notă a luat Margherita la Bacalaureat

Fata Clejanilor a susținut examenul maturității în urmă cu aproape opt ani. Vedeta, pe numele ei real Margareta Myriam Manole, a obținut 6,4 la română, 5,2 la istorie și 6,35 la geografie. Deşi cântăreaţa a promovat la toate materiile, media rezultată a fost mai mică de 6. Astfel, Marga a fost declarată respinsă.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro