Viorica de la Clejani, scandal cu cei care critică felul în care arată Margherita: „Fața ta seamănă cu un măgar”

+2 click pentru
galerie

Viorica de la Clejani, scandal cu cei care critică felul în care arată Margherita: „Fața ta seamănă cu un măgar” © Instagram / Arhivă

Cu o mamă care își apără odrasla nu te pui! Chiar dacă Margerita preferă să ignore mesajele cârcotașilor, mama ei nu poate să facă același lucru. Recent, Viorica de la Clejani a răbufnit atunci când a văzut un val de mesaje negative legate de înfățișarea fiicei sale.

Viorica de la Clejani s-a „aruncat” într-un scandal virtual cu niște internauți, după ce Margherita a publicat o fotografie care a strâns comentarii care mai de care mai răutăcioase. Artista nu a putut să rămână indiferentă în fața acestui lucru și a avut de adresat cuvinte dure către cei care îi fac fiica cu ou și cu oțet.

Viorica de la Clejani, ceartă pentru fiica ei

Despre ce poză este vorba, mai exact? Ei bine, în caz că nu știați, Clejanii au o maimuțică, care a devenit practic un nou membru al familiei lor. Margherita mai ales o îndrăgește foarte tare, așa că a postat și o poză alături de animăluțul ei exotic.

Bineînțeles, au apărut rapid și comentariile răutăcioase. „Două gemene, nicio diferență, amândouă maimuțe!”, a scris un internaut. Margherita nu a răspuns, dar mama ei a luat atitudine și a tăiat în carne vie.

„Și tu te tragi din animalul numit bou... Un mare bou. Fața ta seamănă cu un măgar. E părerea mea”, a răspuns Viorica de la Clejani.

Și cum se întâmplă mereu pe internet în astfel de situații, s-a pornit un adevărat lanț al replicilor dure și injuriilor, multe pe care nu prea le putem reproduce aici. Cert este că Viorica nu s-a lăsat și și-a apărat fiica până la capăt – în stilul ei caracteristic, evident!

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro