FOTO / Transformarea Margheritei de la Clejani i-a deranjat pe fani! "După ce că ai nume de pizza, te mai și îmbraci ca un salam”

+3 click pentru
galerie

FOTO / Transformarea Margheritei de la Clejani i-a deranjat pe fani! "După ce că ai nume de pizza, te mai și îmbraci ca un salam” © Instagram

Margherita de la Clejani cotinuă să-şi surprindă fanii zi de zi, însă, în niciun caz într-un mod plăcut. Internauţii au aruncat cuvinte tăioase la adresa blondinei, lăsând comentarii care mai de care mai răutăcioase! 

Margherita de la Clejani este o apariţie inedită de fiecare dată, fiind cunoscută atât pentru talentul ei, cât şi pentru extravaganţa de care dă dovadă. Postează foarte des pe contul de Instagram, acolo unde încearcă să fie în contact cu cei care o apreciează, însă, de ceva timp încoace, pare că lucrurile nu-i mai ies la fel ca înainte.

Şi-a tot schimbat culoarea părului, în cele din urmă luând decizia de a rămâne la blond. Cât despre poze, ce să mai vorbim. Artista se lasă fotografiată în ipostaze super sexy, desprinse din filmele pentru adulţi.

Ei bine, fanii nu sunt de acord deloc cu transformarea Margăi, lăsând comentarii tăioase, dar şi răutăcioase, la adresa fiicei Clejanilor. 

”După ce că ai nume de pizza, te mai și îmbraci ca un salam / Margo, praful s-a ales de tine, de finețea și de frumusețea ta. Femeie chiar nu te mai poți numi, revino la normal / Mai zici că ești singură. Păi cum arăți, cine să te mai ia?", au fost o parte dintre comentariile celor care cândva o apreciau pe blondină pentru naturaleţea ei. 

Nu are o relaţie bună cu vecinii

Având un program încărcat pe timpul zilei, Marga ajunge târziu în fiecare seară, deranjându-şi vecinii cu muzica dată la maxim pe care o pune. De asemenea, există mai multe reclamaţii aduse vedetei, vecinii contactând des poliţia din cauza gălăgiei.

"Atunci când vrei să te odihnești nu se  poate. Ba latră câinele, ba e gălăgie la 12 noaptea sau la 3 dimineața, avem copii care nu se odihnesc cum trebuie din această cauză, așa că am chemat Poliția", au declarat persoanele care locuiesc în blocul artistei

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro