Vlad Gherman, copleșit de dorul familiei, în izolare. „Puteam să îmi strâng părinții în brațe fără să îmi fie frică pentru sănătatea mea și a lor”

+3 click pentru
galerie

Vlad Gherman, copleșit de dorul familiei, în izolare. „Puteam să îmi strâng părinții în brațe fără să îmi fie frică pentru sănătatea mea și a lor” © Instagram

Vlad Gherman este unul dintre cei mai îndrăgiți actori din țara noastră. La fel ca multe alte vedete din România, artistul a hotărât să rămână în casă, de teama coronavirusului. Aflat în izolare, acesta este copleșit de dorul părinților, iar mesajul său i-a impresionat pe toți fanii din mediul virtual.

Coronavirusul nu are milă de nimeni. Situația din țara noastră este una îngrijorătoare, având în vedere numărul de persoane infectate cu virusul ucigaș din China. Pentru siguranța lor, mulți oameni s-au baricadat în case. La fel a făcut și Vlad Gherman, protejându-se astfel de răspândirea de COVID-19.

Vlad Gherman se află singur în izolare, ci alături de iubita sa, Cristina Ciobănașu. Chiar și așa, această perioadă dificilă l-a marcat, iar dorul de părinți îl întristează profund. De curând, actorul a postat un mesaj emoționant pe rețelele de socializare în legătură cu aceștia, iar cuvintele lui i-au impresionat extrem de tare pe fani.

„Îmi e dor de natură, de libertate... îmi e dor de zilele în care puteam da mâna cu prietenii, puteam să îmi strâng părinții în brațe fără să îmi fie frică pentru sănătatea mea și a lor... Sper să ne revenim cât mai repede din situația asta! Depinde de fiecare dintre noi! Hai să stam acasă acum, iar după ne vom vedea pe-afară și ne vom bucura că putem sta lipiți unii de ceilalți fără să ne mai stresăm din cauza acestui virus!”, a scris Vlad Gherman pe contul său de Instagram.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro