Vlad Gherman, mesaj emoționant de ziua bunicii sale: „În ciuda bolii pe care o are, a rămas la fel”

+3 click pentru
galerie

Vlad Gherman, mesaj emoționant de ziua bunicii sale: „În ciuda bolii pe care o are, a rămas la fel” © Instagram

Nici el, nici Cristina Ciobănașu nu vorbesc foarte des despre viața lor privată, dar Vlad Gherman și iubita lui au într-adevăr multe lucruri de povestit. De exemplu, puțini oameni știu de relația strânsă pe care simpaticul actor o are cu bunica lui, a cărei zi de naștere a serbat-o chiar astăzi.

Bunica lui Vlad Gherman este una dintre cele mai importante persoane din viața actorului. Deși suferă de o boală necunoscută nouă, dă dovadă de o tărie de caracter și de o seninătate pe care chiar artistul o admiră enorm.

Mesajul lui Vlad Gherman de ziua bunicii

Pe Instagram, Vlad Gherman a postat și o imagine alături de femeia care l-a crescut, care îi citea povești la culcare și care îi aducea ciocolată cu lapte în pat.

„Ea este bunica mea!”, deschide Vlad Gherman. „Ea m-a crescut de când eram mic, îmi aducea cacao cu lapte la capul patului în fiecare dimineață, îmi citea povești la culcare și îmi punea desene animate în italiană la televizor deși nici eu și nici ea nu înțelegeam limba 😂”.

Fanii s-au bucurat enorm la vederea fotografiei, care a strâns peste 20.000 de aprecieri în numai patru ore.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Ea este bunica mea! Ea m-a crescut de cand eram mic, imi aducea Nesquik cu lapte la capul patului in fiecare dimineata, imi citea povesti la culcare si imi punea desene animate in italiana la televizor desi nici eu si nici ea nu intelegeam limba 😂 Astazi este ziua ei si este fericita ca ii suntem cu totii alaturi! In ciuda bolii pe care o are a ramas la fel cum o stiu de cand eram copil: cu zambetul pe buze! Draga Coco, nici nu stiu daca sa iti urez “La multi ani” dar iti doresc din tot sufletul meu sa ai o “Aniversare minunata” alaturi de toti cei care te iubesc si care au grija de tine! Te iubesc si o sa te iubesc toata viata! 😢❤️

A post shared by 𝐕𝐥𝐚𝐝 𝐆𝐡𝐞𝐫𝐦𝐚𝐧 (@vladgherman_oficial) on

Vlad Gherman continuă: „Astăzi este ziua ei și este fericită că îi suntem cu toții alături! În ciuda bolii pe care o are a rămas la fel cum o știu de când eram copil: cu zâmbetul pe buze!”

În final, i-a urat bunicii sale un „la mulți ani” din toată inima, reușind să îi „topească” pe admiratori”.

„Dragă Coco, nici nu știu dacă să îți urez “La mulți ani” dar îți doresc din tot sufletul meu să ai o “Aniversare minunată” alături de toți cei care te iubesc și care au grijă de ține! Te iubesc și o să te iubesc toată viață! 😢❤️”, a încheiat Vlad Gherman.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro