Care este numele adevărat al Vlăduței Lupău și de la ce vârstă și-a început artista, cariera

+3 click pentru
galerie

Care este numele adevărat al Vlăduței Lupău și de la ce vârstă și-a început artista, cariera © Instagram.com

Ridică oamenii în picioare cu melodiile sale și este extrem de iubită de toată lumea! Orice piesă lansată ajunge în top, s-a căsătorit recent și duce viață de prințesă, la care alți artiști doar visează. Toate acestea, pe munca ei!

Vlăduța Lupău, căci despre ea este vorba, este una dintre cele mai în vogă artiste de la noi. Oamenii o iubesc pentru muzica pe care o face, dar și pentru faptul că este extrem de modestă și la locul ei. 

Cu toate acestea, cu siguranță nu mulți sunt cei care știu numele adevărat din buletin al frumoasei cântărețe. Ei bine, într-un interviu acordat pentru cluju.ro, artista a dezvăluit numele ei complet, dar a oferit și detalii legate de viața ei personală, de copilărie, dar mai ales, Vlăduța Lupău a mărturisit la ce vârstă fragedă a pornit pe acest drum al muzicii. 

Vlăduța Lupău și-a început cariera la numai 4 anișori

Artista care este iubită de o întregaă Românie a știut încă de mică ce drum voia să urmeze.  Vlăduța Lupău a mărturisit pentru cluju.ro că și-a început cariera la numai 4 anișori și de mică a iubit muzica. 

„Vă spun de la început că vă mulțumesc tuturor celor care veți citi aceste rânduri. O descriere a mea, de obicei, nu îmi place să o fac eu; îi las pe oameni… pe cei care mă îndrăgesc să spună despre mine, iar dacă nu o face nimeni, las muzica să vorbească despre mine.

Totuși, sunt un om simplu care de mică, mai exact de la vârsta de 4 ani am pășit pe acest drum – drumul cântecului. Ioi, şi am uitat să vă zic că m-am născut într-o zi tare faină, adică pe 8 Martie; e faină tare ziua asta!” a spus Vlăduța Lupău, pentru sursa citată.

Care este numele real al artistei

Și, pentru că toată lumea s-a întrebat care este numele său real, ei bine, vă spunem noi. Vlăduța Maria Lupău scrie în buletinul artistei și aceasta este tare mândră de faptul că poartă numele unui sfânt. 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro