Vladuţa Lupău, criticată după ce a făcut poză cu Simona Halep. ''Cam aşa s-ar traduce respectul şi admiraţia''

+3 click pentru
galerie

Vladuţa Lupău, criticată după ce a făcut poză cu Simona Halep. ''Cam aşa s-ar traduce respectul şi admiraţia'' © Instagram

Vlăduţa Lupău este una dintre cele mai admirate artiste de la noi. Deşi are fanii la picioare, există şi răutăcioşi care nu o scapă din ochi pe artistă, indiferent ce ar face.

Aşa s-a întâmplat şi de această dată, când Vlăduţa Lupău a făcut o fotografie cu Simona Halep. La fel ca toţi românii, şi Vlăduţa Lupău este o mare fană a Simonei Halep, pe care o admiră pentru tot ceea ce a făcut şi face în continuare pentru sportul românesc.

Astfel, în urmă cu ceva timp, Simona Halep şi Vlăduţa Lupău s-au întâlnit întâmplător, iar cea din urmă nu a ratat ocazia de a se fotografia cu sportiva noastră. Bineînţeles că imaginea a ajuns şi în mediul online, acolo unde a fost apreciată de fani. Printre aceştia s-a găsit şi gurile rele, care nu s-au putut abţine până nu au criticat-o pe Vlăduţa Lupău.

''Am o poză de colecție! De mult am vrut să o întâlnesc pe cea care ne face mândri că suntem români!'', a scris Vlăduţa Lupău în descrierea fotografiei.

O internaută chiar a ţinut să o tragă de urechi pe artistă, explicându-i că nu a fost frumos din partea ei să o ridice pe Simona Halep de la masă doar pentru a face o poză. Dacă a fost bine sau nu, doar ele ştiu, cert este că Halep este foarte deschisă atunci când oamenii vor să se fotografieze cu ea şi nu este deloc deranjată când fanii o asaltează pe stradă sau în mall.

''Mai frumos era dacă nu ai fi ridicat-o de la masă doar că să-ţi satisfaci propriul orgoliu. Cam aşa s-ar traduce respectul şi admiraţia'', este remarca făcută de internautul răutăcios.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro