Ce au decis judecătorii, în privința lui Mario Iorgulescu. Procurorii au cerut arestarea preventivă / UPDATE

Zi decisivă pentru Mario Iorgulescu. Se decide astăzi cererea de arestare preventivă © Arhivă

UPDATE. Tribunalul București hotărât amânarea, până joi, a pronunțării unei decizii în privința lui Mario Iorgulescu. Procurorii au făcut o cerere de arestare preventivă în lipsă a fiului președintelui LPF, acuzat de omor în dosarul accidentului de pe 19 septembrie 2019.

ȘTIRE INIȚIALĂ

Zi decisivă pentru Mario Iorgulescu. Marți, pe 3 martie, Tribunalul București judecă cererea procurorilor de arestare preventivă în lipsă. Fiul președintelui LPF este acuzat de omor și conducerea unui autovehicul sub influența alcoolului sau altor substanțe.

Potrivit anchetatorilor, Mario Iorgulescu se află în continuare în Italia, acolo unde a fost internat la o clinică privată, pentru a se recupera de pe urma accidentului pe care l-a provocat în septembrie 2019.

A fost inițial acuzat de ucidere din culpă

Inițial, încadrarea faptelor lui Iorgulescu a fost de ucidere din culpă și conducere sub influența alcoolului, însă, conform unei ordonanțe emise în data de 23 ianuarie 2020, procurorii au reușit schimbarea încadrării juridice în infracțiunile de omor și conducere sub influența alcoolului.

Pe numele lui Mario Iorgulescu a fost emis un ordin european de anchetă, care viza audierea acestuia și aducerea prealabilă la cunoștință a calității de inculpat, dar și a schimbării încadrării juridice, scrie stiripesurse.ro.

Tot sursa citată mai menționează că autoritățile judiciare italiene au dus la capăt activitatea mai sus menționată în data de 12 februarie.

Mario Iorgulescu a produs un accident fatal

În septembrie 2019, sub influența alcoolului și a drogurilor, s-a urcat la volan și a produs un accident devastator. Conform procurorilor, Iorgulescu a trecut pe culoarea roșie a semaforului și circula cu o viteză de până la 162 de km/h.

Autoturismul fiului președintelui LPF s-a izbit din plin de un altul, condus de un tânăr pe nume Dani Vicol, care a murit pe loc în urma impactului.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro